MODERNI DOM u kome dominiraju LUKSUZNI komadi namještaja: Pogledajte gdje živi voditeljica Praktične žene (FOTO)

Praktična žena
MODERNI DOM u kome dominiraju LUKSUZNI komadi namještaja: Pogledajte gdje živi voditeljica Praktične žene (FOTO)
.

Voditeljka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović u prepoznatljivom ambijentu studija ugostila je mnoge javne ličnosti, a kada se kamere ugase ona najviše voli da se opušta u toplini svog doma. Kao i u emisiji, Nataša i kod kuće najviše vremena provodi u kuhinji, koja je moderno uređena.

e3

Svi kuhinjski elementi su u bijeloj boji, osim radne ploče koja je u prirodnoj boji drveta kako bi se što lakše održavala. Naravno, tu su i isvi savremeni aparati kojoj svakoj ženi olakšavaju svakodnevicu.

U studiju njene emisije Praktična žena svi se osjećaju kao kod kuće, ali sve do sada niko nije znao kako izgleda njen dom

vv
Kada uživanje dođe na red, voditeljka se relaksira u svom vrtu, gdje se najviše odmarala i u trudničkim danima.

e1

Zelene površine u kombinaciji sa udobnom, glomaznom ležaljkom idealno su parče raja za odmaranje.

Voditeljka i njen suprug Predrag Pavlović u braku su od 2008. godine, a tri godine nakon vjenčanja dobili su sina Olega. Nakon toga su 5 godina vodili borbu za drugo dijete i u julu 2017. dobili su još jednog sina.

e

 

- Ne mogu da kažem da sam imala jako teške trenutke ili da sam padala u depresiju jer imam dijete. Vjerovatno bi mi bilo mnogo teže da nemam dijete, tako da razumijem žene koje tako željno očekuju prvo, pa su još očajnije kad se ništa ne dešava. Ali onda iz svog tog stresa imaju još manje mogućnosti da se opuste i zatrudne. Ulete u vrzino kolo i ja ih potpuno razumijem. To sve je jako teško za žene koje žele da postanu mame - ispričala je Nataša za "Blic puls" prošle godine.

vvvv

PET SAVJETA POMOĆU KOJIH ĆETE SA 40 IZGLEDATI KAO DA IMATE 20: Žene, bit ćete nam zahvalne

Ne propustite