VIDITE LI VI SNJEŠKA BIJELIĆA: Mnogi ga ne uoče na prvi pogled, a nekima treba puno više vremena!

Zanimljivosti
VIDITE LI VI SNJEŠKA BIJELIĆA: Mnogi ga ne uoče na prvi pogled, a nekima treba puno više vremena!
.

Čovjek koji stoji iza najvećih i najpopularnijih mozgalica na Internetu je Mađar Đerđel Dudaš, poznatiji pod umjetničkim imenom Dudolf, a on nas je ponovo stavio na muke sa novim zadatkom.

Dudolf je trenutno okupiran kreiranjem mozgalica sa božićnim i zimskim motivima, u skladu sa periodom godine u kom smo, a mnogi kažu da su one najteže do sad.

1

U posljednjoj u nizu glavne zvijezde su pahuljice, smajliji i jedan Snješko Bijelić, a potrebno je da pronađete upravo Snješka, koji se dobro sakrio na ovoj ilustraciji.

"Srećan decembar. Mali Snješko se krije među pahuljicama, možete li da ga pronađete?", napisao je ovaj Mađar. I recite nam - možete li?

Na društvenim mrežama tvrde da im je bio potreban čitav minut da pronađu Sneška, a oni nestrpljivi i sa slabijim živcima brzo su batalili ovu igru, pa ga nisu ni pronašli.

2

"Očekivao sam da će da nosi šešir i izgleda drugačije", bio je jedan od komentara. Inače, Snješko se nalazi u gornjem levom uglu, a mi smo priložili i rješenje, ukoliko neko ipak nije uspio da ga uoči.

GDJE GOD SE POJAVI MAMI UZDAHE: Ovako izgleda supruga poznatog fudbalera! (FOTO)

Ne propustite