ZNATE LI RAZLIKU? Evo kako raspoznati orginalan parfem od kopije!

Praktična žena
ZNATE LI RAZLIKU? Evo kako raspoznati orginalan parfem od kopije!
.

Na tržištu sve češće se pojavljuju kopije orginalnih parfema koje varaju potrošače, evo kako i prepoznati.

Nismo ni svjesni kakve posljedice lažni parfem može ostaviti na nas. Osim što ste izigrani, a samim time i uzrujani, može uzrokovati razne alergije, glavobolje i slično. Donosimo vam nekoliko trikova uz čiju pomoć možete provjeriti kupujete li originalan ili lažni parfem.
AUTENTIČNI PARFEMI imaju foliju koja je ravnomjerno i precizno omotana oko parfema. Uz to, ispod kôda se nalazi otisnuti broj koji služi za identifikaciju.

1
PRAVO PAKIRANJE je napravljeno od kvalitetnog kartona koji služi kako bi zaštitio bočicu od bilo kakvog oštećenja. Zato je u kutiji specijalno konstruiran prostor koji se prilagođava obliku bočice. Također, karton bi trebao biti bijele, a ne sivkaste boje.

2
TREBALI BISTE dobro provjeriti bočicu parfema prije nego što ga kupite. Iako su lažne neobično slične pravima, razlika se ipak može primijetiti. Evo savjeta: pronađite sliku originala na Internetu i na licu mjesta pomno promotrite postoji li razlika.

3
POZNATI BRENDOVI obično ne koriste previše boje u svojim proizvodima. Zato je boja autentičnog parfema lagano izblijeđena. Ako je tekućina upadljive boje, to je dobar znak da parfem nije pravi.

5
POKLOPAC originalnog parfema trebao bi biti savršeno simetričan, što vrlo često nije slučaj kod lažnog. Naravno, iznimka je ako se dizajner poigrao i napravio neuobičajen izgled parfema.

6

ZA SVAKI TIP KOSE POSTOJI IDEALNA ČETKA! Otkrijte koja je vaša?

 

Ne propustite