ŽIVOT ĆE IM SE PROMIJENITI IZ KORIJENA: 4 horoskopska znaka kojima posljednji Mladi Mjesec donosi brojna iznenađenja!

Zanimljivosti
ŽIVOT ĆE IM SE PROMIJENITI IZ KORIJENA: 4 horoskopska znaka kojima posljednji Mladi Mjesec donosi brojna iznenađenja!
.

Početak posljednjeg Mladog Mjeseca je sutra i time se završava jedna etapa u staroj 2018. godini i stvara podloga za pripremu za novu 2019. godinu, ali uz brojna iznenađenja za sve pripadnike Zodijaka.

Mladi Mjesec ima tu snagu da utiče na sve znakove u određenoj mjeri, pa je tako za neke vrijeme da započnu nešto novo, okončaju staro i da nastave dalje. Pojedini znaci će biti pod većim uticajem od ostalih i imaće više energije da utiču na promjene.

zodiak-horoskopski-znakovi-d5bdec5cbefb87ce1b99f3fdf942fe45-view-article-new

Strijelac

Bićete inspirisani da se posvetite sebi. Posvetite vrijeme svom izgledu i njezi kako biste podigli vaše samopouzdanje. Počastite sebe nekim tretmanom kod kozmetičara jer ste zaslužili da se opustite. Pažnju usmjerite na vaš izgled i ako možete priuštite sebi masažu.

strijelac-2

Blizanci

Spremite se za neke nove stvari! Možete da očekujete nešto novo u ljubavi i vezama, ali i nove šanse vezane za posao. Odazovite se svim pozivima kojima možete za novogodišnje pertijanje jer ćete tako imati mnogo mogućnosti da upoznate nove i uticajne ljude. Što se više otvorite okolini to su vam veće šanse da pronađete ono što tražite.

blizanci-2

Djevica

Vama su sada u centru pažnje porodica i dom. Moguće je da vam predstoji neka selidba, renoviranje doma ili rad na unapređenju porodičnih veza i odnosa.

djevica

Ribe

Dobra vijest je da će se vaš naporan rad isplatiti! Ljudi na vašem poslu obraćaju pažnju na vas i spremni su da vam pokažu koliko cijene vaš trud. Imate mogućnost za napredovanje u karijeri pa uživajte u ovoj sezoni. Sada ćete mnoći da se hvalite pred porodicom na okupljanjima za praznike, prenosi "Telegraf.rs".

ribe-3

Prokuhajte 6 limuna sa pola litra vode i ovim KLJUČNIM sastojkom i to popijete čim se probudite: Za samo 5 dana bićete TOTALNO IZNENAĐENI efektom

Ne propustite