RECITE ZBOGOM ISPUCALIM VRHOVIMA KOSE! Uklonite ih bez skraćivanja i milimetra dužine kose!

Praktična žena
RECITE ZBOGOM ISPUCALIM VRHOVIMA KOSE! Uklonite ih bez skraćivanja i milimetra dužine kose!
.

Ispucali vrhovi su problem koji se može riješiti samo šišanjem, odnosno odstranjivanjen dužine dijela kose koji je ispucao. 

Jedini pravi lijek za oštećene i ispucale vrhove jest rezanje iako postoji cijeli asortiman proizvoda koji mogu djelomično popraviti ovo stanje kose. 
Mnogim ženama ova situacija teško pada, osobito onima koje puštaju svoju kosu i žele što brže doći do duge frizure. Ipak, postoji rješenje i za one koje ne dozvoljavaju ni centimetar, a to rješenje naziva se „hair dusting“.

1
Ovo nije najnovija tehnika, no u današnje je vrijeme ponovo postala jako popularna. Tom se tehnikom ispucali vrhovi odstranjuju bez da izađete iz frizerskog salona s dvostruko kraćom frizurom. 

2
Riječ je o tehnici kojom se zahvaćaju samo oštećeni dijelovi bez da se dira dužina kose, a odstranjivanjem se potiče daljnji rast, kao što se i sprječava lomljenje vlasi. 

3
Ova metoda podsjeća na uklanjanje dlačica s kaputa, te se može koristiti na svim tipovima i dužinama kose, a ne samo kod onih na dnu. Neki frizeri ovu tehniku odrađuju pomoću žileta ili vatre, no ova nam se tehnika čini najmanje stresna. Slažete li se?

4

5

„BOLI KOSA“ NIJE SAMO IZRAZ! Postoji objašnjenje zbog čega dolazi do ove pojave!

 

 

Ne propustite