ZASIJAT ĆETE ZA NOVOGODIŠNJU VEČER: Trikovi za DUŽE TREPAVICE će vam pomoći da izgledate GLAMURNOZNIJE nego ikad!

Praktična žena
ZASIJAT ĆETE ZA NOVOGODIŠNJU VEČER: Trikovi za DUŽE TREPAVICE će vam pomoći da izgledate GLAMURNOZNIJE nego ikad!
.

Magazin Byrdie predložio je savjete vizažista kako sami možemo učiniti trepavice većima i gušćima kod kuće, a neki od ovih beauty trikova vrijedi i probati, posebno što su praznici stigli i svi želimo malo glamurozniji look.

oci3

Baby puder

Prvi trik vizažista je da na trepavice stavite maskaru, zatim malom četkicom nanesete baby puder i zatim stavite još jedan sloj maskare. Zbog pudera između dva sloja, trepavice će biti gušće.

eyelashes

Kombinacija smeđe i crne maskare

U ovom slučaju stvara se privid duljih i gušćih trepavica, piše magazin Byrdie. Stavite crnu maskaru pa zatim smeđu i na kraju još jedan sloj crne boje. Zbog smeđeg sloja između, svaka trepavica će djelovati duljom i debljom.

Nije svejedno kako stavljate maskaru

Vjerojatno poput mnogih žena maskaru stavljate na donji dio trepavica kako bi se podignule prema gore i otvorile oko, ali vizažisti kažu da je jednako važno mazati i gornju stranu. Važno je namazati prvo gornju stranu upravo zbog toga da ne ostanu potisnute prema dolje. Zatim ih dva puta namažite kao i inače, s donje strane, a kako će biti u maskari sa svih strana, automatski će djelovati gušće.

tr8775066gg

Četkica za gušče ili duže trepavice?

Nije svejedno niti kakvu četkicu maskare imate. Želite li da trepavice izgledaju dulje kod mazanja je važno četkicom raditi sitne zig-zag pokrete od korijena prema kraju, ali i imati četkicu koja izgleda kao češalj. Četkice koje imaju gušće zupce prikladnije su kada želite i gušće trepavice.

oko-smedje

Tuš za oči

Osim što ćete linijom s vanjske strane oka učiniti da svako oko djeluje veće i otvorenije, obrub će pomoći i da trepavice izgledaju gušće.

DOKTOR JE ZALIJEPIO MALU BATERIJU NA NJENA LEĐA I DONIO JOJ OGLEDALO: Ono što je vidjela pamtiće do kraja života (FOTO)

Ne propustite