VAŠIM MUKAMA JE DOŠAO KRAJ: Evo kako da se ZAUVIJEK riješite proširenih pora i mitisera uz pomoć samo 2 sastojka iz vaše kuhinje

Praktična žena
VAŠIM MUKAMA JE DOŠAO KRAJ: Evo kako da se ZAUVIJEK riješite proširenih pora i mitisera uz pomoć samo 2 sastojka iz vaše kuhinje
.

Na tržištu postoji mnogo proizvoda koji nude rješenje za problem masne kože, ali takođe imaju negativan efekat na zdravlje. Zbog toga je ovaj kućni lijek najbolje rješenje za vas.

Soda bikarbona i voda

s

Pomješajte 2 kašike sode bikarbone i vode. Zatim nanesite smjesu na lice i ostavite da odstoji oko 15 minuta. Isperite hladnom vodom.
Sok limuna i paradajz

s1

Pomješajte u čašu sok od paradajza i par kapi limuna. Umočite vatu u smjesu i natapkajte na lice. Nakon 15 minuta isperite lice toplom vodom.
Limunov sok i bijelance

s2

Pomješajte 2 bjelanca i 2 kašike limunovog soka. Nanesite na lice i ostavite oko 10 minuta. Isperite hladnom vodom.
Sok limete i bademi

s3

Izmrvite bademe i dodajte 2 kašike soka limete. Nanesite pastu na lice i ostavite da odstoji sat vremena. Isperite hladnom vodom.
Sok ananasa i limuna

 

Iscijedite limun i pomešajte ga sa pola čaše soka ananasa. Masirajte lice ovom smjesom par minuta i isperite vodom.

Limun

Iscijedite limun i natapkajte vatu. Nakon toga direktno nanesite na kožu i nežno masirajte oko 10 minuta. Isperite toplom vodom i namažite kremu.
Ružina vodica, krastavac i limun

 

Sameljite krastavac i dodajte par kapi limunovog soka i 1 kašiku ružine vodice. Nanesite na lice prije spavanja.
Med

s4

Pomješajte jogurt i med i namažite kožu ovom smjesom. Ostavite da odstoji par minuta i isperite vodom.
Svježe mlijeko

s4

Prvo dobro operite lice i nakon toga ga natapkajte vatom umočenom u svježe mlijeko. Ostavite 15 minuta. Isperite lice hladnom vodom.
Paradajz

s111

Pomješajte 2-3 čena bijelog luka sa pola paradajza. Nanesite na lice tanak sloj ove mješavine i ostavite da odstoji 15-20 minuta. Isperite mlakom vodom.

LUDI PRAZNIČNI TREND: Žene i muškarci maskiraju grudi, OVO JE GROZNO, SMIJETE LI PROBATI?

Ne propustite