Pokazala tijelo u minijaturnom bikiniju: Reality zvijezda u 46. godini izgleda nevjerovatno, ali OVAJ detalj svi gledaju

Moda i ljepota
Pokazala tijelo u minijaturnom bikiniju: Reality zvijezda u 46. godini izgleda nevjerovatno, ali OVAJ detalj svi gledaju
.

Američka reality zvijezda, Teresa Giudice je i bodybuilderica te je odlučila zagrijati svoje pratitelje pa je objavila fotografiju s odmora na otočju Turks i Caicos. Na fotki pozira u moru u minijaturnom bikiniju i pokazuje nevjerojatnu formu tijela u 46. godini života.

c8
To i ne čudi jer je oduvijek bila fit, ali početkom ove godine počela je trenirati za sudjelovanje u bodybuilding natjecanju. 

c6

Ovakvim fotografijama pokazuje da se uloženi trud itekako isplatio, a to dokazuju i rezultati. Tijekom ljeta je u bodybuilding natjecanju u New Jerseyju zauzela treće mjesto.

“To je nešto što sam oduvijek željela napraviti za sebe. Otkad vozim automobil idem u teretanu, a sada sam poželjela vidjeti transformaciju tijela”, otkrila je za US Weekly.

c1

Mjesecima je trenirala i uspjela izboriti mjesto u konkurenciji drugih žena starijih od 40 godina koje su odlučile pokazati mišićavu figuru u bikiniju. Svoje vježbe dijelila je s pratiteljima na Instagramu.

c4
Teresa je majka dviju kćeri, a njen suprug Joe Giudice, piše časopis People, služi zatv orsku kaznu zbog gospodarskog krim inala, a na slobodu bi trebao biti pušten iduće godine.

c9c3cc5c10c9

OTIŠLA SAM SAMO DA KUPIM SUKNJU: Kad sam se vratila i vidjela šta MUŽ RADI nije mi bilo dobro!

Ne propustite