POJAVILE SU JOJ SE SITNE DLAČICE NA GRUDIMA: To je simptom OPASNE bolesti koja pogađa veliki broja žena!

Zdrav život
POJAVILE SU JOJ SE SITNE DLAČICE NA GRUDIMA: To je simptom OPASNE bolesti koja pogađa veliki broja žena!
.

Iako par dlaka na grudima nije problem, doktori preporučuju da ih treba ukloniti. Razlog je jednostavan i leži u tome, jer će rasti natrag.

Postoje djevojke i žene, koje ih imaju oko bradavica. Ovo nije ozbiljan problem, osim estetski. Problem nastaje ako se dlakavost širi na druge dijelove tijela, i uočite promjene u vašem tijelu.

d2

Zatim, problem se možda krije u policističnim jajnicima, tako da bi trebalo da se obratite ljekaru ili ginekologu.

Sindrom policističnih jajnika (PCOS) je bolest s kojom se susreće veliki broj žena, a koja dovodi do neravnoteže spolnih hormona. Može uzrokovati probleme s mjesečnicom i poteškoće s trudnoćom. Sindrom policističnih jajnika također može uzrokovati neželjene promjene u izgledu.

d1

Policistični jajnici su tihi problem koji se većinom otkriva na ginekološkom pregledu putem ultrazvuka. Većina ginekologa će vas nakon toga upitati više pitanja u vezi vašeg menstrualnog ciklusa. Ponekada se stanje jednostavno popravi samo od sebe nakon prestanka izlaganja stresu.

 

d

Ako se ne liječi s vremenom može dovesti do ozbiljnih problema sa zdravljem, poput dijabetesa, srčane bolesti ili karcinoma. Sindrom policističnih jajnika je donekle uobičajen, zahvaća 1 od 15 žena. Simptomi se često pojavljuju već u tinejdžerskim godinama. Liječenje može kontrolirati simptome i spriječiti dugoročne probleme.

Poput dlačica na grudima i ostali simptomi policističnih jajnika znaju biti vrlo blagi. Možete imati samo nekoliko simptomi ili više njih. Najčešći simptomi PCOS su:

  -  Akne

 -   Dobivanje na težini ili problemi s gubljenjem težine

 -   Dodatne dlake na licu i tijelu

-    Produženi menstruacijski ciklus

 -   Izostanak menstruacijskog ciklusa

-    Krvarenje iz maternice koje se javlja u nepravilnim razmacima

 -   Bol u donjem dijelu trbuha

 -   Značajnija bol za vrijeme menstruacije

 -   Stanjivanje kose na tjemenu

-    Problemi s plodnošću

-    Depresija

 

NIJEDNA OD NJIH NIJE KIM KARDASHIAN: Ovo je 12 najboljih zadnjica na svijetu! (FOTO)

Ne propustite