Njima ne trebaju silikoni: Ove djevojke imaju najljepša prirodna poprsja na svjetskoj sceni

E buraz
Njima ne trebaju silikoni: Ove djevojke imaju najljepša prirodna poprsja na svjetskoj sceni
.

Prirodno poprsje je prava rijetkost u svjetskom šoubizu. Najčešće se iza bujnih poprsja skrivaju plastićne operacije. Ove dame mogu da zahvale prirodi.

1

Tajri Benks su obline pomogle da napravi značajnu modnu i televizijsku karijeru. Bivši super model danas je producent takmičenja “America’s Next Top model”, jedan od osnivača kozmetičkog brenda “True Beauty” i voditelj emisije “Tyra Banks Show”. Svoj uticaja u medijima koristi za promovisanje “zdravog ženskog izgleda”. 

2

dzenifer-lav

Dženifer Lav Hjuit je priznala da su joj grudi otvorile mnoga vrata u filmskoj industriji.

3

keti-peri


– Bože, molim te, daj mi toliko velika prsa da dok ne ležim, ne vidim svoja stopala- tako se u tinejdžerskim danima “molila” Keti Peri.

Rezultati te njene velike želje su očigledni.

4

 

Zvijezda filmova “Desperado”, “Dogma” i “Wild Wild West”, Salma Hajek u svakom filmu je umijela da iskoristi prednosti dobrog izgleda.

5

 


Kristina Hendriks je svojim grudima napravila revoluciju u standardima ženske ljepote. Svojom pojavom porušila je mršavost kao mera koja je godinama važila za ideal ženske ljepote.

6

kristina


Kao tinejdžerka, Sofija Vergara je žalila zbog svojih velikih grudi, čak je u 13. godini pomišljala i da ih smanji plastičnom operacijom. Srećom, od toga je odustala i danas uživa u svom tijelu.

sofija


Merilin Monro zaslužuje da se nađe na ovoj listi. Jedna od prvih filmskih ljepotica raskošnih oblina i dalje je neprikosnovena.

7

Ne propustite