Govorili su im da su RUŽNE: A one su imale hrabrosti da dokažu suprotno

Praktična žena
Govorili su im da su RUŽNE: A one su imale hrabrosti da dokažu suprotno
.

Nažalost, svijet je uređen tako da se ljudi, koji se razlikuju od drugih, često nailaze na podsmijeh. Potrebna im je velika hrabrost da zavole sve „različitosti“ svoje spoljašnjosti i da se izbore s kompleksima.

Pogledajte djevojke koje su dokazale cijelom svijetu da su zapravo lijepe.

One su inspiracija za sve one koji teže da budu u harmoniji sa sobom.


Ilka Bril

1

2


Ilka Bril (Ilka Brühl) se rodila s rascepom lica, ali bolest je nije slomila. Ova djevojka vjeruje da je svijet ispunjen ljepotom i svoju životnu priču dijeli na Instagramu.

Sofija Hadžipanteli

3

4


Velike spojene obrve stvorile su od Sofije Hadžipanteli (Sophia Hadjipanteli) sa Kipra pravu zvijezdu društvenih mreža i ljubimicu kreatora. Nazivaju je modelom koji je uspio da promjeni standarde ljepote.

Svanti Paulina

56


Ova vedra djevojka ne pokušava da sakrije pege i ponosi se različitošću koju joj je podarila priroda. Na Instagramu se više od 200.000 pratilaca Svanti Pauline (Swantje Paulina) divi njenom izgledu.

Tabrija Mejdžors

78


Impozantni model za velike brojeve Tabrija Mejdžors (Tabria Majors) ne samo da ima mnogo pratilaca na Instagramu, na kome dokazuje da ne zaostaje za djevojkama Viktorija Sikreta, već zajedno sa prijateljicom piše podkastove o smjelosti da bude ono što jeste.

Lote Zuidema

9

10


Uspješan model, neobičnog izgleda, uspjela je da sve ubijedi u svoju ljepotu. Fotografi obožavaju Lote (Lotte Zuidema) zato što njena harizma i individualnost uljepšavaju svaki kadar.

Alis Vilson

1112


„Nikada nisam mislila da sam dovoljno lijepa da postanem model, zato što nisam vidjela modele koji liče na mene.“ – kaže Alis Vilson (Aleece Wilson). Sada se ovom djevojkom oduševljavaju Aleksandar Vang i Mark Džejkobs.

Laura Lind

1314


Laura Lind (Laura Lind) – nova zvijezda modne agencije Junik models, prikazuje raznolikost ljepote. Iako njena karijera tek počinje, neće nas iznenaditi ako se o Lauri uskoro bude govorilo širom svijeta.

Arina Ljubiteleva

1516


Ovaj ukrajinski model želi da postane primjer djevojkama nestandardnog izgleda i ubijeđena je da su nedostaci njena prednost. Upravo zato Arina ne krije velike uši i samouvjereno pozira modnim fotografima.

Luna Šulc

17

18


Harizmatični model Luna Šulc (Luna Schulze) ne stidi se rijetkih zuba i dok se smije hrabro pokazuje sva 32 zuba. Karijerom ove djevojke bavi se agencija Junik models.

Ešli Soto

1921


Ešli Soto (Ashley Soto) je imala 12 godina kada je saznala da boluje od vitiliga. Sa užasom se sjeća tinejdžerskih godina i podsmijeha vršnjaka. Sada je ova djevojka naučila da voli sebe i od osobenosti svog tijela napravila umjetnički projekat.

USIJALA INTERNET! Pjevačica u skroz providnom, pokazala grudi, a svi su buljili u ono što ima tamo dole! JE LI OVO MALO PREVIŠE? (FOTO)

Ne propustite