TEST LIČNOSTI! Način na koji crtate spiralu govori mnogo o vašim karakternim osobinama!

Zanimljivosti
TEST LIČNOSTI! Način na koji crtate spiralu govori mnogo o vašim karakternim osobinama!
.

Način na koji crtate spiralu govori dosta o vašoj ličnosti.  

Ljude bismo mogli da podijelimo u dvije grupe, u odnosu na način na koji crtaju spiralu. Neki je crtaju od iznutra prema spolja, dok drugi to rade obrnuto.
Upravo to može da otkrije karakteristike njihove ličnosti.

naslovnica


Iznutra ka spolja
Vrlo ste brižni i uvijek pružate podršku ljudima kada im je potrebna utjeha, neko za razgovor ili rame za plakanje. Ako nekome zatreba pomoć, vi ćete prvi priskočiti. Čovjek koga vi volite može da se smatra srećnim, pošto su vama partner, porodica i pravi prijatelji na prvom mjestu.
Imate snažnu volju i vrlo ste strastveni ljubavnik. Vama su saosjećanje i ljubaznost jako važni - takvi ste i sami, pa to očekujete i od drugih.

1
Od spolja ka unutra
Vrlo ste mudra osoba i oduvijek ste bili zreli za svoje godine. Vaše kvalitete bi svaki čovjek trebalo da ima: ljubaznost, marljivost i istrajnost. U isto vrijeme, svjesni ste da ne treba da zanemarite zabavu i opuštanje sa porodicom i prijateljima. Skloni ste logičnom sagledavanju stvari, ali ipak često slijedite svoje srce. Izbjegavate svađe sa drugima i možete dugo da istrpite, ali kada jednom nekoga "precrtate", to ostaje tako do kraja života.

2

 

Ne propustite