NEVJEROVATNO OTKRIĆE! Stavite JEDNU KAP LIMUNA na jezik i saznat ćete OVO O SEBI!

Objavljeno:18.11.2018 - 11:43
A A A Times Arial

Samo jedna kap soka od limuna na jeziku može da vam otkrije nešto nevjerovatno!

Šezdesetih godina prošlog vijeka Hans i Sibil Ajzenk su sproveli eksperiment koji je ubrzo postao veoma rasprostanjen i popularan za sve koji su htjeli da saznaju nešto više o sebi. Riječ je o probanju soka od limuna.

1
Nezvanično, jedan od zanimljivih načina da procijenite da li ste ekstrovertna ili introvertna osoba na biogenom nivou jeste da uradite test sa jednom kapi limunovog soka.

2
Ukoliko vam se količina pljuvačke ne poveća ili se poveća samo malo, onda ste ekstrovertna ili otvorena osoba, a ukoliko počnete da lučite veću količinu pljuvačke, onda introvertna ili zatvorena, u sebe okrenuta osoba.

eks
Introvertni ljudi proizvode više pljuvačke kada probaju sok od limun, i to vjerovatno zato što imaju viši osnovni nivo kortikalnog uzbuđenja.

int
Naime, po toj teoriji introvertne osobe imaju tendenciju da luče pljuvačku više nego ekstrovertni tipovi ličnosti, a koji ste tip, možete saznati ovako: stavite kap limuna na jezik i mjerite količinu svoje pljuvačke.

5

 

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!