90% OVO NIKAD NE BI PRIZNALO: 10 najvećih muških tajni zbog kojih su nesretni i u dobrom braku

E buraz
90% OVO NIKAD NE BI PRIZNALO: 10 najvećih muških tajni zbog kojih su nesretni i u dobrom braku
.

Zato ćemo vam reći o kojim to stvarima brine ogromna većina muškaraca i šta ih najviše plaši.
Da li je uopšte moguće da muškarci mogu da imaju skrivene strahove? Izgledaju tako snažno i odlučno! “Nema šanse!” Ovo je nešto što će većina žena reći. Međutim, ovo je samo još jedan od stereotipa koje je društvo nametnulo. Mi smo izričito protiv stereotipa. Zato ćemo vam reći o kojim to stvarima brine ogromna većina muškaraca i šta ih najviše plaši.

1 Novac

1

Novac je jedna od najčešćih razloga za brigu muškaraca. Oni odrastaju kao budući hranitelji porodice. Muškarac može da nema djevojku, a da opet brine o svom finansijskom statusu jer vjeruje da je novac najvažnija stvar u vezi. Međutim, za žene su mnogo važnije pažnja i briga. Ako nismo u pravu i djevojku samo zanima vaš novac, ona nije vrijedna vašeg vremena.

2 Visina

2

Kako da muškarci ne brinu kada je jedna od glavnih karakteristika "idealnog muškarca" visina? Kada bi žene manje marile za visinu, onda bi muškarci koji nisu visoki imali mnogo veće šanse kod njih. Veličina nije bitna, osim veličine srca.

3 Kako izgleda njihovo tijelo

3


Od ranog doba, žene su učene da njihovo tijelo mora biti idealno sve vrijeme. One misle da moraju konstantno da vježbaju i drže dijetu. Nema ovakvih stereotipa kada su muškarci u pitanju, ali to ne znači da oni ne brinu o svom fizičkom izgledu i da se ne upoređuju da izvajanim muškarcima u časopisima. Zašto bi uostalom muškarci provodili toliko vremena u teretani? Najgori strah im je da neko ne pomijene njihov pivski stomak.

4 Drugi muškarci mogu biti pretnja

4


Muška ljubomora nije očigledna kao ženska, ali podjednako povređuje njihovo samopoštovanje. Vaš partner možda neće izgledati zabrinuto dok mu pričate o kolegi sa sjajnim smislom za humor, ali znajte ovo: brinuće mnogo i upoređivati se sa potencijalnim protivnikom. Da biste izbrisali njegov strah, razgovarajte iskreno s njim i objasnite mu da pretnja apsolutno ne postoji.

5 Malo iskustvo u vezama

5


Slika mačo muškarca najgora je noćna mora svih muškaraca, jer zbog nje pokušavaju da izgledaju kao iskusni ljubavnici i da lažu o broju djevojaka koje su imali. Zapravo, plaše se da ne urade nešto pogrešno isto kao i žene. Podrška i iskrenost u svemu što se tiče vaše veze pomoći će da budete sigurniji u sebe.

6 Dlake

6


Dlake na tijelu i glavi vječiti su problem muškaraca. Malo dlaka na tijelu - možda ne izgledaju dovoljno muževno? Previše dlaka - možda izgledaju zastrašujuće ili neuredno? Ćelavost je najgora stvar koja može da im se dogodi. Ako mu to i pominjete, samo ćete pogoršati stvari.

7 Dijeta

7


"Na dijeti sam." Muškarci često čuju ove riječi od žena. Ipak, ako muškarac pomene dijetu, to može da zvuči čudno. Muškarci takođe brinu o svom tijelu i hrani koju unose. Svi želimo da smo zdravi i u dobroj formi, samo što muškarci rjeđe o tome i pričaju.

8 Veze sa svojom djevojkom

8

Koliko je članaka napisano u ženskim magazinama o tome kako da sačuvate vezu? Međutim, kada muškarac pomene ovu temu, žene se nađu u čudu. I oni žele da sve budu u redu, pa ih pustite da brinu.

9 Koliko partnera je imala njegova djevojka prije njega

9


Ako je žena imala više patnera nego muškarac prije nego što su se sreli, muškarac će morati da se poredi sa njima. Osim toga, brinuće da je manje iskusan od vas. Najvažnije je da mu objasnite da prošlost ostaje u prošlosti i da nema o čemu da brine.

10 Otvoreno pokazivanje emocija

10

"Ne plači! Ti si muškarac!" Ovo muškarci slušaju još od djetinjstva. Roditelji žele da ih učine snažnim i sposobnim da zaštite svoje porodice, ali to nije dobra ideja. Oni odrastaju u strahu da će izgledati slabo ako pokažu svoje emocije. Ne dolivajte ulje na vatru i ne govorite mu kako bi trebalo da se nosi sa emocijama. On nikome ne duguje ništa.

Ne propustite