BILA JE BOGATA I SLAVNA: A onda se udala za MONSTRUMA (FOTO)

Praktična žena
BILA JE BOGATA I SLAVNA: A onda se udala za MONSTRUMA (FOTO)
.

99be289102a8545161b70df08b86c8b2Prošle godine se slavna pjevačica razvela, a od silnih miliona koje je zaradila kroz karijeru, ostao joj je jedan kofer odjeće i šaka novca.

Mel Bi, članica kultne grupe "Spice Girls", kroz karijeru je zaradila preko 80 miliona funti. Uživala je u slavi i bogatstvu, a onda se zaljubila u Stivena Belafontea, filmskog producenta. S njim je 2007. godine ušla i u brak, a onda je sve krenulo nizbrdo.

mel-b

"U proteklih 20 godina karijere, zaradila sam više od 80 miliona funti. Kada sam upoznala Stivena, imala sam kuću, stan u centru Los Anđelesa i sjajnu karijeru. Kada smo se razveli, ostalo mi je tačno 936 dolara", priča Mel Bi.

"Od potpuno nezavisne i ostvarene samohrane majke, postala sam žena koja ne zna koliko novca ima u banci, koja ne raspolaže svojom ušteđevinom i koja se ne pita na šta se troši novac. I ne samo to, odsjekao me je od porodice i prijatelja. Taj čovjek je monstrum" ,kazala je pjevačica.

mel-b-1

mel1

"Stiven mi nije dozvoljavao da posjedujem kompjuter. Nisam vozila kola, već me je on vozio gdje treba. Izgubila sam svaku samostalnost. Pretrpila sam deceniju verbalnog i mentalnog zlostavljanja" - piše ona u svojoj autobiografiji "Brutalno iskreno".

mel

Ona je, inače, u autobiografiji progovorila i sa Edijem Marfijem, za koga tvrdi da je i dalje "ljubav njenog života" iako ju je ostavio na spektakularno ponižavajuć način - zatražila je od njega pauzu od par dana da razmisli o njihovoj vezi i nikada se više nije javio, da bi potom u intervjuu rekao da "više nisu zajedno" i tako je saznala da je ostala sama.

ipanews-a8d8608d-ef4f-4a52-82cb-e3e127885cd0-1

"Stiven me je upropastio. Zbog njega sam se osjećala kao nula od majke i kao ku*va. Govorio mi je da treba da budem sretna što me je oženio jer me niko ne bi htio. Obećavao mi je da će me zauvek voljeti i štititi - a onda mi pretio našim snimcima koje će objaviti i uništiti me."

 

POLOŽILI STE VOZAČKI? U školi vožnje vas nisu naučili ovih 12 korisnih trikova

Ne propustite