SUDOPERA KAO NOVA: Zasijat će uz samo 2 PRIRODNA SASTOJKA!

Sve za dom
SUDOPERA KAO NOVA: Zasijat će uz samo 2 PRIRODNA SASTOJKA!
.

Za pročišćavanje odvoda i prijatan miris u kuhinji, savjetuje se da usitnite komade limuna i da komad po komad stavljate u odvod. Bit ćete oduševljeni krajnjim rezultatom!

Raw Kitchen Design. I really like the white tiles; However I'd make the bench top marble.The kitchen cupboard is one that many of my readers have trouble keeping tidy, so I show you how to organise under the kitchen sink cupboard.

How to keep your counters clutter-free. Tips to create and maintain a pretty yet functional countertop space.

Želite li da vaša sudopera blista kao kad je tek kupljena i postavljena u vašu kuhinju, onda prizovite u pomoć prirodna sredstva poput sode bikarbone, sirćeta, limuna...

Related image

Image result for limun za sudoperu

Sodu bikarbonu pospite po sudoperi, preko nje trljajte suhom krpom, pa isperite. Ivice na kojima se nakupila nečistoća ribajte četkicom za zube. Poslije toga natopite papirne ubruse vinskim sirćetom i njima obložite cijelu sudoperu.

Image result for limun za sudoperu

Poslije 20 minuta ih uklonite i sve dobro operite sunđerom i sapunom, pa temeljno isperite. Na kraju, sudoperu prebrišite suhom krpom ili papirnim ubrusom.

A za pročišćavanje odvoda i prijatan miris u kuhinji, savjetuje se da usitnite komade limuna i da komad po komad stavljate u odvod.

Related image

Ne propustite