Mračne tajne HOLIVUDSKIH ZVIJEZDA koje će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

E buraz
Mračne tajne HOLIVUDSKIH ZVIJEZDA koje će vas ostaviti bez teksta (FOTO)
.

Oni su slavni, bogati, popularni i mnogi im zavide na svemu što su stekli svojim mukotrpnim radom. Ali, holivudski sjaj ponekad prekriju mračne tajne koje slavni ljubomorno čuvaju samo za sebe. Ali, i ne baš tako pažljivo…

Vudi Alen

1

 

Vudi Alen bio je u vezi sa glumicom Mijom Farou preko deset godina. Ova veza nije potrajala te je Mija poslije samo nekoliko mjeseci, pronašla nage fotografije njene kćerke koje su bile kod Vudija.

Teri Hačer

2

 

Poznata glumica i zvezda serije “Očajne domaćiće” pretrpila je užasno iskustvo kao tinejdžerka. 

Kristen Stjuart

3

 

Naizgled nimalo očigledno, ali, nažalost, istinito. Iako se proslavila ulogom u filmskom serijalu “Sumrak saga” sa njom mnogi odbijaju saradnju. Pitate se zašto? Kako su istakli njeni stilisti, ona ima crno pod noktima, nosi prljave čarape i užasno se ponaša. Ona ne želi da izgleda dobro.

Lindzi Lohan

4


Poznata glumica je tvrde izvori, neizlječiva kleptomanka, a tome dodatno svjedoči i njena krađa ogrlice iz jedne zlatare o kojoj se malo zna jer glumica krije sve svoje nezrele ispade.

Mišel Fajfer

5

 

Kao djevojčurak, poznata glumica preselila se u Holivud i tada je, kako je rekla, bila veoma konfuzna. Tumarala je gradom tražeći nadu za bolje sutra kada joj je iznenada pomoć ponudio stariji bračni par. Naime, ovi ljudi bili su pripadnici nekog kulta koji su živjeli u uvjerenju da ljudima nije potrebna ni hrana ni voda kako bi preživjeli. Mišel je ubrzo shvatila da su oni članovi neke sekte.

Kevin Spejsi

6

 

Brat Kevina Spejsija, Rendal, otkrio je u jednom intervjuu kako se njihov otac priključio nacističkoj partiji još dok su bili djeca.

Rijana

7

 

Kako nam je svima već poznato, Rijana obožava lude žurke i provode. Tu osobinu nasljedila je od svog oca koji je na Barbadosu vodio dvostruki život, pa je imao još jednu “tajnu” porodicu. Rijana danas ima polubraću i polusestre koji i sada žive na ovom ostrvu.

Najpoznatije svjetske zvijezde koje su porijeklom sa naših prostora

Ove poznate ličnosti svakodnevno gledamo na televiziji ili čujemo na radiju, a vjerovali ili ne, oni su nam bliži nego što mislite! Pogledajte 15 zvijezda koje su zapravo slovenskog porijekla.

1. Al Janković

1

Al je poznat kao bestseler muzičar, pisac parodija, glumac i filmski producent. Poznat je po hitovima kao što su "Eat it", "White&Nerdy", "Like a Surgeon" i "Amish Paradise". Otac Alfreda Metjua Jankovića porijeklom je Srbin.


2. Dejvid Borijanaz

2

Najpoznatiji je po ulozi Ejndžela u TV seriji "Bafi ubica vampira" i ulozi Silija Buta u seriji "Bouns". Njegovo prezime Borijanaz je slovenačko-italijanskog porijekla, a njegova majka je polu-Slovakinja.


3. Goran Višnjić

3

Goran je jedan od najpoznatijih glumaca slovenskog porekla u Holivudu. Uzdigao se ulogom doktora Luke Kovača u seriji "Urgentni centar", a nakon toga ulogama u filmovima "Muškarci koji mrze žene", "Početnici" i drugi. Njegova oba roditelja su porijeklom iz Hrvatske.


4. Tomislav Miličević

4

Tomislav “Tomo” Miličević rođen je u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini, a roditelji su mu poreklom Hrvati. On je gitarista benda "Thirty Seconds to Mars". Tomislavova sestra Ivana se bavi glumom.


5. Džo Manganelo

5

Glumio je u filmu Spajdermen, a poznatiji je po serijama "Prava krv", "Kako sam upoznao vašu majku", "Urgentni centar" i druge. Rođen je 1976. godine, a majka mu je porijeklom iz Hrvatske.


6. Džek Vajt

6

Glavni vokal gitarskog dua "The White Stripes", takođe i "The Raconteurs " i "The Dead Weather", Džek je rođen u Detroitu, a majka mu je Poljakinja, koja, po nekim izvorima, i dalje insistira na tome da se Džek oženi Poljakinjom.


7. Džared Padaleki

7

Prepoznatljiv je postao nakon serije "Gilmorove", a pravu slavu stekao je glumeći Sema Vinčestera u seriji "Lovci na natprirodno". Rođen je u Americi, ali mu je otac Poljak.


8. Ešton Kučer

8

Ovaj glumac stekao je slavu zahvaljujući ulozi Kesta u seriji "Vesele 70-e" i postao jedan od najplaćenijih glumaca u Holivudu. Njegov otac je Čeh, a njegova majka je polu-Čehinja.


9. Erik Bana

9

Erik je rođen kao Erik Banadinović u Melburnu, a otac mu je iz Hrvatske. Njegovi najpoznatiji filmovi su "Hulk", "Pad crnog jastreba", "Troja", "Zvezdane staze".


10. Leonardo Dikaprio

10

Baka ovog poznatog glumca, Helena Indenbirken, zapravo je rođena kao Jelena Smirnova u Rusiji. Dikaprio se izjašnjava kao polu-Rus. Izjavio je da bi volio da dobije ulogu Putina ukoliko se ikada bude snimala njegova biografija. A da ne pominjemo to da je i njegov dubler ruskog porijekla.


11. Džejson Mraz

11

Pjevač poznat po hitovima “I’m yours” i “I won’t give up” rođen je u Americi, ali njegovi korijeni su u Češkoj i Slovačkoj, zahvljujući njegovom ocu, Tomašu Mrazu.


12. Verner Hercog

12

Hercog je poznat kao scenarista, autor, glumac i producent, a po mnogima jedan od najboljih reditelja koji su i dalje živi. Rođen je kao Verner Stipetić u Minhenu, a majka mu je Hrvatica. Kasnije je prihvatio prezime svog oca, Hercog, koje je smatrao prikladnijim za jednog reditelja.


13. Andreas Kiser

13

Andreas je brazilsi gitarista, producent i tekstopisac. Najpoznatiji je po tome što je gitarista popularnog metal benda "Sepultura". Kiser je rođen u Brazilu, a njegova majka je iz Slovenije, tačnije iz Maribora.


14. Mark Matejka

14

Mark je muzičar rođen u Teksasu u SAD-u, a njegov otac je porijeklom iz Češke. Najpoznatiji je kao gitarista benda "Lynyrd Skynyrd".


15. Džon Krasinski

15

Američka filmska i televizijska zvijezda Džon Krasinski vjerovatno je najpoznatiji po ulozi Džima Halperta u NBC-ovoj seriji "Ofis". On je rođen u SAD-u, a njegov otac je porijeklom Poljak.

Ne propustite