KARLEUŠA JE OVU TAKMIČARKU UPOREDILA SA KONJEM: A onda je uslijedila NEZAPAMĆENA RASPRAVA!! (VIDEO)

Show
KARLEUŠA JE OVU TAKMIČARKU UPOREDILA SA KONJEM: A onda je uslijedila NEZAPAMĆENA RASPRAVA!! (VIDEO)
.

Jedna od kandidatkinja u novoj sezoni "Zvezda Granda" koja je oduševila Sašu Popovića, ali ne i stručni žiri je 23-godišnja Zagrepčanka Matea Nuić.

Njeno pevanje nije zadovoljilo kriterijume članova žirija, te su veoma brzo posegli za tzv. "panik-tasterom", ali joj je Saša Popović dao drugu šansu da se pokaže bolje, te zapjeva i drugu pjesmu.

takmicarka

- Čestitam, Saša, dobio si novog konja u svojoj ergeli - poručila je ironično Jelena Karleuša, na šta se Marija Šerifović nadovezala sarkastičnom konstatacijom da direktor "Grand" produkcije u svom timu "ima finalistu".

jelena

- Hvala lijepo, ali ja konj nisam! - odgovorila je uvrijeđeno takmičarka, te je Jelena pokušala da je umiri.

- Konj je prelijepa, plemenita životinja, koju ja mnogo volim. To je fraza. Konj u ergeli - to nije uvreda nego metafora za trkača koji treba da pobijedi u tvom timu. To sam htjela da kažem - objasnila je Karleuša igru riječi koju je kandidatkinja drugačije protumačila.

takmicarkaa

- Onda vam hvala na komplimentu - odgovorila je Matea, poručivši plavokosoj pjevačici da joj je baš ona uzor, što se Jeleni nije dopalo, pa je šokirala sve izlaganjem o kandidatkinji.

- Da sam ti uzor ne bi tako izgledala i tako se ponašala, a treba da te bude sramota kako si otpjevala pjesmu - odgovorila joj je Karleuša, da bi potom ostatak žirija dočekao na "krv i nož" to što Saša daje prostor u emisiji djevojci kojoj je primarna profesija frizerski zanat, dok se muzikom bavi iz hobija.

zvezde-granda

Prepirka se nastavila, a kako je ovo izgledalo pogledajte u videu, od 33. minuta.

JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA O PARTNERKI MARIJE ŠERIFOVIĆ: Ovo niko nije očekivao, "NJOJ JE TO POTREBNO"

Ne propustite