Ukoliko ste JEDAN od ova DVA ZNAKA onda vas OČEKUJE NAJTEŽI NOVEMBAR u ŽIVOTU!

Horoskop
Ukoliko ste JEDAN od ova DVA ZNAKA onda vas OČEKUJE NAJTEŽI NOVEMBAR u ŽIVOTU!
.

Novembar će biti pravi miks emocija i događaja za sve pripadnike Zodijaka, ali nekako će najturbulentniji i najteži biti za samo dva znaka a to su Ovan i Jarac.

R glez signe du zodiaque dans un cadre ovale vecteur Illustration Poissons signe du zodiaque dans un Banque d'images

Intenzivna energija Škorpije koja se osjeća u ovom mjesecu dovešće do intenziviranja romantičnih veza. Posebno će biti zanimljivo 7. novembra kada je Mlad mjesec u Škorpiji. Planete su spremile dosta promjena ovog mjeseca. Pored ova dva znaka na udaru će biti i Rak i Vaga, ali ne tako jako kao Ovan i Jarac.

Ovan

Vama će novembar da postavi neke barikade na putu i moraćete da promijenite planove nekim novim. Što više budete pokušavali da se vratite na put, to će vam biti teže da se držite plana. Kako biste uspjeli da izađete na kraj sa nevoljama i lošim stvarima, moraćete da se povinujete Škorpiji.

Leo zodiac sign in oval frame, vector Illustration. Contour icon.

Dio nevolja izaziva i retrogradni hod Merkura. Tokom prve polovine mjeseca, dobro čuvajte vaše podatke, tri puta provjerite šta potpisujete i dobro razmislite prije nego donesete neku odluku, dakle, tri puta mjerite a jednom sijecite. Ovo je vrijeme kada signali mogu da budu pomiješani, kada se tehnologija kvari i konflikti se pooštravaju.

Jarac

Ponekad, kako bi sve došlo na svoje mjesto morate malo da se prizemljite. Za vas je novembar priprema za 2019. godinu i to može da vam liči na naporan i dugotrajan posao. Važno je da znate da odluke koje sada donesete određuju vaš put u 2019. godini. Ovo znači da ćete mjesec koji je pred vama morati da ''rasturite'' i da se trudite iz petnih žila.

Capricorn zodiac sign in oval frame, vector Illustration. Contour icon.

Ovog mjeseca je u fokusu naporan rad. Stvari koje ćete dobijati doći će vam samo pošto se dosta potrudite, rijetko kad pukom srećom. Ako vas sve ovo čini smorenim i nervoznim, zapamtite da to što možete sami da utičete na događaje u vašem životu jeste zapravo blagoslov, a nagrada biće ona koju ste stvarno zaslužili.

Ne propustite