PRAVI MUŠKARAC SVOJOJ DJEVOJCI OVO NIKADA NEĆE URADITI: Ako radi nešto OD OVOGA, ODMAH GA OSTAVITE!

Praktična žena
PRAVI MUŠKARAC SVOJOJ DJEVOJCI OVO NIKADA NEĆE URADITI: Ako radi nešto OD OVOGA, ODMAH GA OSTAVITE!
.

Pogledajte ovaj spisak i stavke u njemu. Ako vaš dragi radi nešto od ovoga, to je znak da ne trebate više biti s njim.

ONA ĆE PLATITI 68.500 EURA OSOBI KOJA JOJ BUDE NOVI DEČKO: Najmlađa je milionerka, ali nema sreće u ljubavi! (FOTO)​

kiss-couple-love

Omalovažavaće vas i kritikovati

Pravi muškarac prihvatiće vas sa svim vašim manama i vrlinama, te neće pokušavati da vas promijeni ni u kom pogledu. Dječak će vam pokušati nabiti komplekse, kako bi se osigurao da je vaše samopouzdanje dovoljno nisko da ga nikada nećete ostaviti.

young-woman-kissing-her-boyfriend-s-forehead-1153-983-1

Tražiće da žrtvujete svoje slobodno vrijeme

Parovi u zdravim vezama znaju koliko je važno imati vremena za sebe, te nipošto ne pokušavaju "minirati" takve trenutke. Muškarac koji od vas traži da zanemarujete svoje prijatelje, porodicu, interese i hobije zbog njega, nije ono što vam je potrebno, jer je to jedan od načina kako vam pokazuje da vas ne poštuje.

cute-couple-hug-wallpapers

Varanje

Čak i ako se dogodi tako nešto, a on vam ne može garantovati da neće, odrastao muškarac iskreno će vam priznati i preuzeti odgovornost za svoja djela. Petar Pan će misliti kako je takvo ponašanje frajerski i neće osjećati grižu savjesti zbog toga, možda samo malo na početku.

love6

Bježanje od problema

Kada smo bili tinejdžeri, zaključali bi se u svoju sobu na prvi znak problema. Sada kada smo odrasli, znamo kako to neće riješiti probleme, te se tako i ponašamo. Ako on i dalje bježi od njih, znači da se u glavi još uvijek pokriva ćebetom preko glave.

love7

Misliti kako je pokazivanje emocija slabost

Biti frajer, ne znači biti suzdržan i hladan. Pravi muškarac zna kako pokazati osjećanja i  zna kako ga to ne čini manje muževnim. Osim toga, takvo je ponašanje vrlo važno za izgradnju zdravog i kvalitetnog odnosa.

6043953-sad-girl-image

Zanemarivati vas zbog nekog ili nečeg drugog

Posao, prijatelji, hobiji... Ponekad neće imati vremena za sve, odnosno vas, no to nipošto ne znači da će vas zanemarivati i činiti da se osjećate nebitno. Ako to radi, imate posla s infatilnim i nezrelim pojedincem.

shutterstock-sad-man

Misliti samo na danas

Neki ljudi jednostavno nisu u mogućnosti planirati unaprijed i misliti na sutra. Tako će on spiskati zadnji novčić na izlazak s prijateljima ili u posljednji tren otkazati dogovor s vama, ako uleti nešto pametnije. Muškarac koji se ponaša kao uzbuđeni školarac, izludjeće svaku odgovornu i samostalnu ženu, pa ako se smatrate jednom od njih, bježite na vrijeme. To ne znači da vaš život mora biti dosadan, no teško da ćete se moći nositi s takvim nezrelim ponašanjem.

 

 

Ne propustite