OVA 14-GODIŠNJAKINJA KUPILA JE STARU KAMPERSKU PRIKOLICU: Preobrazila je u nešto zbog čega su sve njene drugarice bile do ušiju ljubomorne!

Arhitektura i dizajn
OVA 14-GODIŠNJAKINJA KUPILA JE STARU KAMPERSKU PRIKOLICU: Preobrazila je u nešto zbog čega su sve njene drugarice bile do ušiju ljubomorne!
.

Kada dođe ljeto, školarci ne znaju šta da rade sa sobom. Imaju toliko slobodnog vremena ali nemaju ideje kako da ga potroše. Ali to nije slučaj i sa Ellie Yeater (14) iz Zapadne Vridžinje – ona tačno zna šta će da radi. Odlučila je provesti ljeto ispunjavajući svoj san: tranformirati će stari kamper u divno mjesto gdje se može družiti sa prijateljima.

kamp

Sa preostalih $300 nabavila je sav potreban materijal kako bi obavila restauraciju svog novog pokretnog doma. Prvo ga je temeljito očistila, a njen djed joj je pomogao sa stolarijom i farbanjem. Njen otac joj je također pomogao sa rupama na plafonu.

kamp1

Uspjela je uštediti $500 od rođendana i sitnih poslova koje je radila. Nakon što je pregledala sve oglase, pronašla je kamper i kupila ga za $200. Ovdje možete vidjeti kako izgledao prije nego je Ellie počela raditi na njemu.

kamp2

Uprkos svom teškom radu i trudu, Ellie je bila odlučna da njen kamper bude udoban i lijep. Ellie je odlučila da ga oboji u plavo i roze, te je u njega stavila novi namještaj.

kamp4kamp5

kamp6

kamp7kamp8

Na kraju se sav trud isplatio: divno je vidjeti kako kamper na kraju izgleda. Ali najnevjerovatnije od svega je to što ga je napravila djevojka od 14 godina.

Podijelite ovu priču sa svojim prijateljima, kako bi i oni vidjeli da se naporan rad i trud zaista isplate, bez obzira na godine.

IMA TRI ŽENE I TRAŽI IH JOŠ: Rus želi da ima 50 djece, a njihove BRAČNE TAJNE ĆE VAS ZAPREPASTITI!

Ne propustite