U KOJEM STE MJESECU STE ROĐENI: To određuje koje BOLESTI su za vas NAJVEĆU OPASNOST!

Zanimljivosti
U KOJEM STE MJESECU STE ROĐENI: To određuje koje BOLESTI su za vas NAJVEĆU OPASNOST!
.

Mjesec u kome ste rođeni utiče na nivo serotonina i dopamina koji su poznati i pod nazivom hormoni raspoloženja.

On može i da ukaže koje zdravstvene probleme možete u toku života da očekujete jer smo podložni različitim bolestima na koje utiče mjesec i godišnje doba u kojem smo rođeni.

Januar

Ljudi rođeni u ovom mjesecu imaju kratak fitilj i predodređeni su da pate od depresije i promjene raspoloženja. Mogu da imaju problema sa konstipacijom, infarktom, gastritisom i migrenama. Muškarce muče problemi u krstima, a žene imaju izražene probleme sa menopauzom.

gastritis

Februar

Pazite se osteoartritisa i problema sa štitnom žlijezdom. Žene treba da provjeravaju trombocite, a muškarci na srce. Prijeti im hipertimija, psihološko stanje koje karakteriše iznenadni osjećaj prevelike pozitivne energije. Oni su često veoma optimistični ljudi, piše portal "Telegraf.rs".

Mart

Muškarci imaju problema sa kataraktom, astmom i srcem, a žene muči artritis, konstipacija i reumatizam.

reuma2

April

Muški pripadnici znaka imaju problema sa žlijezdama, astmom i osteoporozom, a žene sa osteoporozom, bronhitisom i tumorima.

Maj

Muškarci se bore sa dijabetesom i depresijom. Depresija je najveći problem za sve rođene u ovom znaku. Žene očekuju problemi sa alergijama, konstipacijom i osteoporozom.

Juni

Muškarci rođeni u ovom mjesecu skloni su razvoju katarakte, srčane bolesti i hroničnog bronhitisa. Oni koji su rođeni u junu imaju 34 posto manje šansi da obole od depresije a 22 posto veće šanse da pate od bola u leđima. Ženama prijete urinarni problemi, reumatizam i artritis. Imaju 35 posto manje šansi da pate od problema sa menopauzom i 33 posto manje šanse da imaju veoma jake migrene.

migrena3

Juli

Rođeni u julu mogu da imaju problema sa artritisom, tumorima, hroničnim bolom u vratu i astmom.

Avgust

Muškarce muči astma, osteoporoza ili problemi sa štitnom žlijezdom. Žene treba da se čuvaju od artritisa, tromboze i reumatizma.

reumatoidni-artritis-1

Septembar

Problemi sa štitnom žlijezdom im nisu strani, ali i osteoporoza. Žene se suočavaju sa tumorima i imaju muka sa astmom. Osobe rođene u ovom mjesecu imaju nizak rizik od razvoja neke hronične bolesti.

Oktobar

Muškarci rođeni u oktobru češće pate od migrena i problema sa tiroidnom žlijezdom. Žene razvijaju anemiju i patze od povećanog holesterola. Oba pola mogu da se suoče sa osteoporozom.

holesterol-620x350

Novembar

Srčani i problemi sa štitnom žlijezdom, ako i problemi sa kožom očekuju ljude rođene u ovom mesecu. Žene imaju probleme sa proširenim venama, konstipacijom i infarktom. Sa druge strane, žene rođene u ovom mjesecu imaće manje problema sa menopauzom.

menopauza

Decembar

Katarakta i srčani problemi pogađaju muškarce rođene u decembru. Imaju sklonost ka depresiji više nego ostali, a kod žena se javlja tromboza, hronični bronhitis i astma.

IZBIJELITE ZUBE I UNIŠTITE KARIJES POTPUNO PRIRODNO: Preko noći ćete imati HOLIVUDSKI OSMIJEH!

Ne propustite