KLADIMO SE DA STE DRAGANU ODMAH PREPOZNALI, A ZNATE LI KO JE PJEVAČICA PORED NJE: Mnogi ne mogu vjerovati KOLIKO SE PROMIJENILA! (FOTO)

Show
KLADIMO SE DA STE DRAGANU ODMAH PREPOZNALI, A ZNATE LI KO JE PJEVAČICA PORED NJE: Mnogi ne mogu vjerovati KOLIKO SE PROMIJENILA! (FOTO)
.

Nedavno je na popularnom Instagram profilu Estradne fotke osvanula zaista nesvakidašnja i prilično zabavna fotografija na kojoj su na okupu Dragana Mirković, Slađana Delibašić i njen tadašnji partner, a sada već bivši suprug Đole Đogani.

Pretpostavljamo da je slika nastala prije sigurno tri decenije, a dok Draganu i Đoleta većina lako može da prepozna, transformacija Slađe Delibašić je zaista nevjerovatna.

gragana

Podsjetimo, 50-godišnja dens pjevačica za Đoleta Đoganija udala se davne 1986, a oni su zajedničkim snagama sa grupom "Đogani" napravili pravi bum 90-ih.

sladja-delibasic-instagram-1492242205-1-e1509639775153

133380-sladja-ff

sladjana-delibasic-insta-360x240

sladja

Razveli su se 2001, godine, kada je ona nastavila solo karijeru.

Zanimljivo je i koliko je njen bivši muž u to doba ličio na čuvenog portorikanskog glumca Osvalda Riosa, koga pamtimo iz popularne serije Kasandra.

dragana

dragana-mirkovic

dragana-nsl

Draganu Mirković krasi široki osmijeh, kao i danas, a lako ju je prepoznati - i danas pjevačica ne izgleda mnogo drugačije, osim što, naravno, njeguje potpuno drugačiji imiž.

KIM SLOBODNO ZABORAVITE : Nevjerovatna Kylie pokazala obline koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Ne propustite