UZELA JE PAVLAKU I U NJU DODALA JEFTIN SASTOJAK I NAMAZALA LICE: Kada je sljedećeg dana izašla na ulicu nisu je mogli prepoznati!

Praktična žena
UZELA JE PAVLAKU I U NJU DODALA JEFTIN SASTOJAK I NAMAZALA LICE: Kada je sljedećeg dana izašla na ulicu nisu je mogli prepoznati!
.

Sve namirnice za ovaj lijek protiv starenja možete pronaći kod kuće.

Pripremite manju posudu, ili šta god smatrate pogodnim, kako biste sipali sok od mrkve. Ovaj sok je bogat vitaminom A koji će obezbijediti da vaša koža sija, a takođe je veoma jako sredstvo za izbjeljivanje kože. 

smjesa3

Nakon toga dodajte pavlaku. Mliječna kiselina iz pavlake eliminisat će mrlje. Pomiješajte je sa sokom od mrkve.

mrkva

Postoji mnogo načina kako da uklonite mrlje i fleke i poboljšate zdravlje svoje kože. Možete lice očistiti limunovim sokom ili čak krompirom, ali je mliječna kiselina najbolje rješenje!

smjesa

Isto je važno napomenuti da će korišćenjem mliječne kiseline efekat biti brži. Sljedeći veoma važan sastojak jeste kukuruzni skrob. On odlaže proces starenja povećanjem kolagena.

smjesa1

Kada ga pomiješate sa tečnošću dobit ćete savršen piling za lice. Potrebno je da pomiješate ove sastojke dok ne dobijete masu bez grudvica.

smjesa2

Kada je smjesa gotova, na lice je nanesite debljom četkicom, nemojte zaboraviti i dio ispod vrata. Ova maska bi trebalo da stoji na vašem licu najmanje 10 minuta, a nakon toga bi trebalo da bude suha.

smjesa4

Umijte se toplom vodom, a proces ponavljajte najmanje dva puta sedmično. Vaša koža će izgledati ljepše nego ikada! I što je najvažnije. nećete morati da potrošite hrpu novca na skupe proizvode!

OBRATITE PAŽNJU: Evo šta o vama može reći poza u kojoj sjedite, svi su se iznenadili

Ne propustite