PREDNOSTI PRIRODNE NJEGE KOSE! Upotreba prirodnog ulja potpuno će obnoviti vašu kosu!

Praktična žena
 PREDNOSTI PRIRODNE NJEGE KOSE! Upotreba prirodnog ulja potpuno će obnoviti vašu kosu!
.

Problemi sa suhom, ispucalom i nezdravom kosom su još izražajniji tokom hladnog perioda koji je pred  nama.

Naime, niska temperatura pridonosi isušivanju, čak i one najotpornije kose, tako da nije samo suha kosa izložena ovim vremenskim prilikama. Sve veća pažnja se posvećuje prirodnim preparatima za njegu kose kao što su, prije svega, razna ulja. Osim što  su prirodna, ulja i savršeno njeguju svaki tip kose. 

1

Arganovo, kokosovo, ulje avokada, masline ili kaktusa, sve su to prirodni lijekovi koji čine kosu sjajnom, mekom i zdravom. Ulja za kosu također pomažu zaštititi kosu od raznih nezdravih tretmana poput peglanja i sušenja kose fenom. 

3

Njegovanje kose uljima daje izuzetno dobre rezultate, s najboljom formulom za brži rast jače i zdravije kose. Ulje možete koristiti kao masku, tako da nanesete prije spavanja i ostavite preko noći da djeluje na kosi. Osim toga, ulja za kosu se mogu koristiti i kao završni tretman za njegu, poput balzama koji se nanosi nakon pranja, bez ispiranja. 

2

Korištenje ulja u njezi kose ima brojne prednosti: kosi daje vlagu, uklanja perut, poboljšava volumen, uklanja suhoću kose i čini ju jačom.

5

Ipak, važno je da odaberete pravo ulje, ovisno o tipu kose koji imate i problemima koji vas muče. U nastavku pročitajte čemu služi pojedina vrsta ulja i koje će najviše odgovarati vašoj kosi.

Ne propustite