ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE! Sve prednosti i mane ovog proizvoda, te način upotrebe!

Praktična žena
ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE! Sve prednosti i mane ovog proizvoda, te način upotrebe!
_

Vrijeme je za pranje kose, ali vi zbog nedostatka vremena ili raznih obaveza niste u mogućnosti. 
 

Inovacija kozmetike, šampon za suho pranje kose, već neko vrijeme pravi je hit na tržištu. Takav tip šampona je prava olakšica svim damama, u trenutku kada nisu u mogućnosti oprati kosu. 

Sastojci od kojih su napravljeni ovi šamponi su nježni i apsorbiraju prljavštinu. To su uglavnom aloa vera, pamuk i žitarice, poput riže i zobi. Ako se pitate kako se točno koristi šampon za suho pranje, odgovor na to pitanje je najlakši dio. S udaljenosti od oko 20 do 30 cm poprskajte korijen vaše kose, a nakon nekoliko minuta lagano umasirajte i oblikujte kosu prema želji. Kako bismo izbjegli nedoumice oko tog zabavnog proizvoda, donosimo sve njegove prednosti i mane, nakon čega ćete i same moći odlučiti želite li ga isprobati i/ili nastaviti kupovati.

1
 
Prednosti suhih šampona

1.BRZA POMOĆ - Obzirom da žene u svom danu imaju toliko obaveza, puno puta jednostavno ne stignemo oprati kosu jer nemamo dovoljno vremena za pranje i feniranje. Šampon za suho pranje u ovakvim situacijama je hitna pomoć bolja od klasične frizure podignute u rep.
2.NE ZAUZIMA MNOGO MJESTA U TORBI - Stane u svaku kupaonicu, ormarić ili torbu jer se na tržištu pojavljuje u raznim veličinama i pakiranjima, ovisno o boji i tipu vaše kose.
3.JEFTIN PROIZVOD - Može se nabaviti po zaista povoljnim cijenama.
4.REVITALIZIRA - Kada posprejamo kosu šamponom za suho pranje, on joj daje više živahnosti i čini je svježom, te joj daje super revitaliziran izgled.

3
5.DIVAN MIRIS I SVJEŽINA - Razni mirisi takvih šampona prate nas dugo vremena, poput druge vrste parfema.
6.VOLUMEN - Ovakav šampon može omogućiti dodatni volumen tankoj kosi kojoj ga kronično nedostaje, a ako imate kovrčavu kosu, podići će vaše kovrče i omogućiti im da traju duže. Mali trik je da ga nanesete na kovrče prije spavanja.

Mane suhih šampona

1.NE MOŽE ZAMIJENITI KLASIČNO PRANJE - Prljavština se može nakratko upiti i prikriti, no ona ostaje uz tjeme i to se mora tretirati na način da je dobro isperete uz odgovarajući tekući šampon sukladno vašoj vrsti kose.
2.MOŽE DOĆI DO ISUŠIVANJA - Ako kosu nećete prati redovito, nego se oslanjati isključivo na šampon za suho pranje kose, vrlo je velika mogućnost da će se kosa i tjeme isušiti.

4
3.MOŽE DOĆI DO POJAVE PERUTI - Obzirom da s vremenom šampon za suho pranje više ne djeluje, pa postupak sprejanja i stiliziranja treba ponavljati, može se pojaviti i perut koja uglavnom nastaje zbog suhoće i nepravilne njege kose.
4.NIJE NAMIJENJEN ZA SVAKODNEVNO KORIŠTENJE - Beauty stručnjaci preporučuju da se ovakva njega kose koristi eventualno do 2 puta tjedno. Ako ćete ga koristiti češće, može se dogoditi da zaostale čestice u kosi začepe pore na vlasištu, što za sobom naravno povlači puno gore probleme poput ispadanja kose.
5.ČINI KOSU LJEPLJIVOM - Nakon što se šampon za suho pranje nataloži na kosi i bude na njoj duže vremena, kosa postane ljepljiva i zapetljana.

Ne propustite