NJENO TIJELO JE SAVRŠENO NA INSTAGRAMU, A UŽIVO KATASTROFA: Procurile fotografije slavne LJEPOTICE, CELULITA NA SVE STRANE!

Kiosk
NJENO TIJELO JE SAVRŠENO NA INSTAGRAMU, A UŽIVO KATASTROFA: Procurile fotografije slavne LJEPOTICE, CELULITA NA SVE STRANE!
.

Na Instagramu njeno tijelo nema nijednu manu, a uživo to izgleda sasvim drugačije. 

Ashley Graham ostaje prva među plus size modelima i žene širom sijveta zahvalne su joj što je uspjela da pokaže da i punije žene imaju šta da pokažu u svijetu modelinga.

Ono što, međutim, mnoge zbunjuje, ne samo u vezi sa njom već sa svim drugim plus size ljepoticama je činjenica da se na svim slikama čini da im je telo apsolutno zategnuto, što je prosto neizvodljivo.

I iako sve plus size manekenke tvrde da se protive bilo kakvom fotošopiranju njihovih fotografija, činjenica je da do toga dolazi - nekad sa njihovim pristankom, a nekad i bez njega.

A sama Ashley je radila jedan editorijal u kupaćem i pojavila se i slika bez obrade:

12

I nije problem u celulitu, naravno, to je boljka skoro svake žene.

Problem je upravo u tome što plus size žene insistiraju na prihvatanju tijela u svom prirodnom obliku, kakav on bio, a i njihove fotografije, baš kao i slike "običnih" modela, prolaze kroz istu količinu obrade.

ashley-graham-in-red-swimsuit-2017-120-662x993

ashley-graham-cellulite-2

ashley-graham-cellulite

A ovo su njene "savršene fotografije:

ashley-graham-sports-illustrated-event

ashley22

denim-ashley

ashley15

ashley19

ashley16

ashley21

DOK JE KOSIO TRAVU, NAIŠAO JE NA VELIKU IZBOČINU U DVORIŠTU: Izbušio je rupu, a kad je vidio šta izlazi iz nje, ZANIJEMIO JE OD ŠOKA!

Ne propustite