NE DOZVOLITE DA VAM SE SMIJU IZA LEĐA: Ove grešake vas spriječavaju da izgledate savršeno

Moda i ljepota
NE DOZVOLITE DA VAM SE SMIJU IZA LEĐA: Ove grešake vas spriječavaju da izgledate savršeno
.

Sigurno u odjevanje ulažete puno truda. Zato se može osjećati tako bolno kada vidite sav svoj vješti posao koji je uništen samo jednom nesretnom pogreškom.

Odlučili smo okupiti sve ove moguće pogreške u jedan popis koji će vam pomoći da zapamtite najbolje načine kako uvijek privlačiti divljenje pogleda.

1. Pripreme u posljednjoj minuti

 

10

Šalica hladne kave u jednoj ruci, ušutkana četka u drugoj, i jedno pitanje u glavi: "Što da danas nosim?" Sve zajedno - siguran požar recept za kasno za posao. Zvuči poznato? Jednostavno ne možete postići savršen izgled u takvoj situaciji. Međutim, mogli ste lako izbjeći stres odlučujući što ćete nositi i napraviti potrebne pripreme navečer prije.

2. Odjevajte se prema vremenu

 

9

I mislim na vrijeme, a ne na sezonu. Mocka kaput jednostavno ne izgleda dobro na kišni dan - čak i ako je krajem prosinca. Također nije poželjno nositi sitne svilene čarape u hladnom vremenu. Bolje je biti svjestan vašeg zdravlja i naučiti se elegantno, ali toplo odjenuti. Pogledajte kroz svoj ormar i odvojite sve svoje stvari u dvije skupine: toplu odjeću i laganu odjeću. Sve što ne odgovara trenutačnom vremenu treba biti poslano izvan vidokruga!

 

3. Oblačenje izvan mjesta

 

8

Nošenje pete za hodanje na kamenim pločama ili nošenje koktel haljine za jedan dan u uredu neće učiniti ništa za poboljšanje vaše slike. Cijena i robna marka nisu važni u takvim slučajevima - takvi izbori odjeće uvijek izgledaju izvan mjesta i neprikladni. U konačnici, nosiš krivu vrstu odjeće, čini se da se osjećate neprestano nespretno. Uvijek je korisno unaprijed saznati vrstu odjeće i format događaja. Nemojte dopustiti želji da pokažete svoje najnovije dodatke ormarima da prevladaju nad zdravim razumom!

4. Nosite odjeću koja ne odgovara vašoj veličini ili slici

 

7

Gotovo sigurno, svi imamo poseban par traperica koji se nadamo da ćemo se moći penjati u jedan dan. Glavna stvar je ne pokušati nositi takve stvari ispred vremena. Isto tako, pokušajte se ne odgonetnuti s prodajom i raznim ultra modernim trendovima. To će vam pomoći izbjeći nered svojem ormaru sa stvarima koje su "samo sitni, neprimjetni bit" previše zbijeni ili labav ili čak potpuno neprikladni za vašu vrstu likova.

 

5. Manja nedostataka

 

6

Lagano zgužvani izgled, prisutnost smeća, mala mrlja, labava nit ili raspršivanje krzna ostavljena na odjeći od strane svoje voljene mačke - možete odabrati da zanemarite takve stvari, nadajući se da ih nitko neće primijetiti. Ali bolja bi opcija bila da se uhvatite protiv tih malih propusta tako što ćete uvijek nositi ljepljivi valjak za uklanjanje dlačica u svoju torbicu. Također vam savjetujemo da nose mali "hitni kit" koji sadrži sigurnosne igle, iglu i špilicu niti. Idealno, trebali biste izbjegavati nošenje odjeće koja se lako sruši.

6. Nedostatak pribora

 

5

Možete izgledati nevjerojatno elegantno čak iu jednostavnim trapericama i džemperu. Sve ovisi o priboru. Ali morate ih ispravno odabrati. To može biti samo jedan detalj: šal, remen ili čak nakit. Govoreći o nakitu, glavna stvar je osigurati da nema previše toga i da se ne sastoji od izraženih imitacija plemenitih metala.

7. Sintetički materijali

 

4

Sintetičke tkanine mogu biti jeftine, ali izgledaju jeftino. Uništavaju, gube oblik i prljave prerano prebrzo. Savjetujemo vam da se držite visokokvalitetnih pletenina od pamuka, šifona, svile, vune i trapera. Stvari od tih tkanina su skuplje, ali ne mnogo. Oni također izgledaju neusporedivo privlačniji i pružaju vam osjećaj pravog utjecaja.

8. Kombinacije boja

 

3

Odabir savršene sheme boja u odjeći obično je lukav posao. Boje se moraju dobro međusobno kombinirati i uskladiti s bojom nosioca. Ako nemate vremena za proučavanje takvih suptilnosti, trebali biste jednostavno zapamtiti da pri odabiru svijetlih boja najbolje je otići na duboke, zasićene boje: plave, koraljne, tamne, crvene i smaragdne. Također, ne zaboravite na sveobuhvatne plemenite boje pastela. Da ne spominjem popularne klasike: bijele i crne.

 

9. Čudne grafike

 

2

Trebao bi biti oprezan pri odabiru otisaka i uzoraka. Čak i slavni leopardski ispis može prenijeti plemstvo i divljinu u jednu kombinaciju i vulgarnu neukusnost u drugoj. Ako niste sigurni kako se predstaviti u takvoj odjeći, bolje je igrati na sigurnom i odabrati jedan od klasičnih, "can't-go-wrong" obrasce, kao što su plaid, pruge, polka točkice, ili geometrijski dizajn.

10. Pogrešan izbor donjeg rublja

 

1

Možete reći: "Pa, što je važno? Nitko ne može vidjeti ni donje rublje!" 

AKO POMIJEŠATE OVA DVA SASTOJKA I NAMAŽETE NA LICE FLEKE ĆE NESTATI: Tamnim mrljama ni traga, žene oduševljene!

Ne propustite