SVI SU UBIJEĐENI DA OVAJ RUSKI MELEM OD 3 SASTOJKA SKIDA SALO SA STRUKA: A evo šta je prava istina!

Praktična žena
SVI SU UBIJEĐENI DA OVAJ RUSKI MELEM OD 3 SASTOJKA SKIDA SALO SA STRUKA: A evo šta je prava istina!
.

Uz balansiranu ishranu i fizičku aktivnost ovaj melem daje rezultate...

Jednom kada to usvojite, možete se baciti na potragu sa prirodnim "sagorijevačem" koji će "razmrdati" metabolizam i pomoći vam da brže skinete par kilograma viška.

Jedan od vrlo popularnih domaćih receptura za mršavljenje jeste ona ruske travarke Irine Stefanovske, koja je "lansirala" melem od tri sastojka koji može da skine navodno i do 10 santimetara u obimu za 21 dan.

hren2-mala-5ab50bb66621c

Stefanovska tvrdi da je tajni sastojak njene "čarobne" smjese hren, a ova namirnica miješa se sa medom i limunom. 

hren1

Hren je bogat hidrosolubilnim vitaminima, naročito vitaminom C, koji će u sinergiji sa istim vitaminom iz limuna učiniti čudo za naš imuni sistem, a takođe se ističe velikim sadržajem magnezijuma, željeza, kalijuma, kalcijuma i etarskih ulja koja mu daju aromu. Dobar kod problema sa varenjem, te pomaže tako što podstiče lučenje želudačnih sokova, takođe je dobar diuretik i posredno utiče na ubrzanje metabolizma. 

Sada kada smo utvrdili da ovaj sirup za mršavljenje ipak može samo da nam koristi, a nikako škodi, imate priliku da ga iskušate.

hren2

TREBA VAM

- 15 grama hrena

- 3 limuna

-  kašike meda

med4

PRIPREMA:

Isjeckajte hren i stavite ga u blender, pa miješajte dok smjesa ne postane glatka. Limun (organski) dobro operite, isecite i očistite od koštica, a potom i njega dodajte u blender i izmiksajte. Na kraju dodajte i med, i opet miješajte sve dok se smjesa dobro ne sjedini.

limun

Mješavinu možete da držite u teglici u frižideru. Preporučuje se da uzimate po kašiku mješavine dva puta dnevno prije obroka. Rezultati će kroz tri sedmice biti i te kako vidni.

AKO POMIJEŠATE OVA DVA SASTOJKA I NAMAŽETE NA LICE FLEKE ĆE NESTATI: Tamnim mrljama ni traga, žene oduševljene!

Ne propustite