ANA OTKRILA ZAŠTO SE NIJE RAZVELA OD DARKA, OVO NIKO NIJE MOGAO PRETPOSTAVITI: "Nije se pojavio..."

Show
ANA OTKRILA ZAŠTO SE NIJE RAZVELA OD DARKA, OVO NIKO NIJE MOGAO PRETPOSTAVITI: "Nije se pojavio..."
.

Dok je Darko Lazić u bolničkoj postelji, Ana Sević je odlučila da progovori o svemu što je preživjela nakon nezgode njenog supruga 23. oktobra u blizini porodične kuće u Brestaču.

- Kum mi je javio šta se dogodilo Darku, otkrila je Ana.

OGLASILA SE NAPOKON ANA SEVIĆ O DRAMI KROZ KOJU PROLAZI: Ovo je istina o Darku i njegovoj porodici, ali OVO NIJE NIMALO LAKO

darkooo

- Nisam mogla da vjerujem šta mi priča, mislila sam da sanjam. Bila sam pogubljena i nisam bila svjesna ozbiljnosti situacije dok nisam stigla u bolnicu. Prije toga sam odvela Lorenu u obdanište i odjurila u KBC Zemun, a tada sam shvatila da se Darko bukvalno bori za život. On je otac mog djeteta i uvijek ću biti tu za njega. Šta god da mu zatreba, ja ću mu pomoći. Najviše na svijetu želim da se oporavi, nastavi svoj život i bude tu za našu kćerku Lorenu.

darko4

Budući da se u javnosti spekulisalo da je Ana nakon Darkove nezgode u lošim odnosima sa Lazićevom porodicom, ocem Milanom, majkom Brankom i bratom Draganom, pjevačica kaže da su u pitanju obične izmišljotine.

- Nije tačno da me je Darkov otac Milan istjerao iz bolnice. Sve što se u vezi toga pojavilo u javnosti je izmišljeno. Ne želim da vjerujem da su Darkovi roditelji rekli bilo šta loše o meni. Uvijek sam s njima bila u dobrim odnosima i nadam se da će tako i da se nastavi u budućnosti - rekla je Ana, pa se osvrnula na kćerku.

darko

- Lorena ne zna da se nezgoda dogodila i nikada neće ni saznati. Ona je dovoljno velika da doživi šok ako sazna da joj otac leži u bolnici i dovoljno mala da ne razume o čemu se radi. Kada me pita za Darka, ja joj kažem da je na putu, a ona mi vjeruje jer zna da stalno nastupa i ništa ne sumnja - navela je i otkrila šta misli o Darkovoj djevojci Marini Gagić.

darko3

- Marinu sam prvi put upoznala u bolnici, dok so zajedno čekale vijesti o Darku. Odmah sam primijetila da joj je stalo do njega, što je za svaku pohvalu. Zaista, od srca želim sve najlepše Darku i njoj.

Ana je otkrila i da joj Lazić ne da razvod.

ana

- Darko i ja smo nakon što smo odlučili da stavimo tačku na naš brak ostali u dobrim odnosima. Sporazumno smo se razišli, ali on je taj zbog koga se nismo i formalno razveli. Godinu dana ne mogu da se razvedem jer Darko nije došao na deset zakazanih sastanaka sa advokatom, a čak za nekoliko njih i nije javio da se neće pojaviti - istakla je.

SESTRA DRAGANE MIRKOVIĆ RADI NA TELEVIZIJI: Da li ste znali za nju, NEVJEROVATNO LIČE! (FOTO) 

Ne propustite