Čudni proizvodi na koji žene zapravo troše novac, broj 7 će vas nasmijati do suza

Moda i ljepota
Čudni proizvodi na koji žene zapravo troše novac, broj 7 će vas nasmijati do suza
.

Tokom svog života, žena će potrošiti oko 15.000 dolara na šminku sama, ali to nije jedino na što žene troše novac. I neke od tih stvari izgledaju ... Pa, samo pogledajte.

Volimo žene svih oblika i veličina, ali ne možemo izbjeći govoriti o nekim navikama potrošnje koje su čudne, poput kupnje na ovom popisu.

17. Jastuk za vježbanje

 

1

Popularnost tih jastuka zapravo je nevjerovatna. Ali pretpostavljamo da su svi ponekad osamljeni.

16. Pomoćni grudnjak

2

Ovo može spasiti život! To je izumila dr. Elena Bodnar, koja je tada bila osnivačica i predsjednica Instituta za istraživanje rizika za traume u Chicagu. Ovaj elegantni grudnjak pretvara se u dvije plinske maske s neovisnim sustavom remena. Imajući dvadesetogodišnje iskustvo u istraživanju pod njezinim pojasom, dr. Bondar bi trebao znati o čemu priča ... možda bismo trebali dobiti jedan?

170 hiljada eura je koštala vjenčanica, a torta 40 hiljada: Kada smo vidjeli mladoženju, zapitali smo se da li se bogata nevjesta usrećila

3

15. Cuchini

 

4

Ova jednostavna mala stvar će spriječiti prikazivanje u bilo kojoj vrsti gaćica ili hlača. Ali biste mogli dobiti odjeću u veličini da biste izbjegli taj problem.

14. Idemo cure

 

21556310-1522950682-728-9da0d334fc-1522996523

13. Boob ljepilo

 

12. Zaštita za pete

6

Da, dobro si pročitao. Izum, u početku, kao jednostavan zaštitni poklopac za pete, to se razvilo u modni trend i u osnovi vam omogućuje da odaberete tona stilova da obućete cipele.


7

11. BraZing

 

8

Za svakoga tko je umoran od gledanja jednostavnih grudnjaka, postoji tvrtka BraZing. Možemo najbolje objasniti što čine kao omotnice od remena. Naše jedino pitanje - je li doista tako drukčije od prije?

10. Podnožje stopala
9

9. Ta-ta ručnici

 

10

Znate li da su ručnici napravljeni za određene dijelove tijela? Da, a ovdje je boob ručnik - podrška i suhoća su njihova poruka, mislimo.

8. Naušnice buba

ss

7. Ručni držač telefona

11

Za osamljenog među nama ... Tko još u životu želi razgovarati na telefonu i držati plastičnu ruku u isto vrijeme? Osim možda izumitelja ovog telefonskog slučaja.

6. Ryan Gosling jastuk
12

5. Zagrli prijatelja

 

13

Govoreći o iznimno maskulinim jastucima - ovdje je još jedan proizvod za ljude bez hrabrosti u životu. I to je također na lageru!

4. Smile trener

14

uje - očito su dame potpuno za kupnju ovog proizvoda na svoju vlastitu. Doslovno se proteže iz ugla vaših usta da vam pruži "savršen smiješak" - što god to značilo.

3. 
p

2. Pomagač ruževa
ps

1. Bočni jastuk za spavanje

s

Jeste li se nasmijali ili ste našli nešto korisno na našem popisu? Obavezno podijelite s nama u komentarima i da vas Bog spasi od nepotrebnih kupnji!

ZUBI SU JOJ BILI PUNI KARIJESA, A ONDA JE POČELA KORISTITI OVO: Više nema nijedan pokvaren zub!

Ne propustite