SREĆA U DOMU ANE SEVIĆ, DARKO U BOLNICI, A ONA JE OBJAVILA OVO: Njena utjeha! (FOTO)

Show
SREĆA U DOMU ANE SEVIĆ, DARKO U BOLNICI, A ONA JE OBJAVILA OVO: Njena utjeha! (FOTO)
.

Bivša supruga Darka Lazića, podijelila je sa prijateljima na Instagramu prelijep snimak sreće svog djeteta.

Iako prolazi kroz teške trenutke dok se njen bivši suprug oporavlja od nezgode, pronašla je utjehu u kome drugom, nego njihovoj kćerkici Loreni, koja sretno skače na krevetu...

weew

- Sretna djeca znače sretan život - napisala je Ana ispod ovog emotivnog snimka.

Ana Sević pojavila se sinoć na koncertu Maje Berović u beogradskoj Štark areni na koji je stigla u društvu svoje jače polovine, dečka Danijela Nedeljkovića.

ana

(Foto: Telegraf.rs)

Više od 10 dana pjevač Darko Lazić, nakon nezgode nalazi se u KBC Zemun, gdje se oporavlja,

Kako mediji prenose putem relevantnih izvora i Darkovih bliskih prijatelja i rodbine, tako se na pojedinim web portalima pojavila vijest da se pjevaču zdravstreno stanje pogoršalo, a informacija nije potvrđena niti se izvor navodi.

darko

Solidarnost u teškim trenucima treba da bude motivacija svakog ljudskog bića, ali postoje i ambicije koje za bilo kakve etičke kodekse ne prave mjesta.

Informacije iz KBC Zemun nisu dostupne javnosti, tako da ono što dođe do javnosti, a nije od Darku bliskih ljudi, smatra se nerelevantnim..

darko4

darko

Prema posljednjim informacijama, porodica Darka Lazića konačno može da odahne, jer se folker polako ali sigurno oporavlja. Iako ga čeka operacija butne kosti nakon što mu organizam ojača, najveća kriza je prošla.

Darko se probudio iz vještačke kome, iz usta mu je izvađen tubus i zamijenjen maskom sa kiseonikom, koju mu ljekari pomjeraju kako bi mu dali hranu i vodu. Kako piše "Alo", Darko je danas komunicirao sa članovima porodice i ljekarima, svjestan je, međutim niko od njih ne spominje nezgodu i sve što se desilo, kako ga ne bi potresli.

PROBUDIO SE DARKO LAZIĆ: Ovo su njegove PRVE RIJEČI, tražio je samo NJU!

darko

Lazića su posjetili roditelji, ujak i djevojka Marina. Njegova kćerka Lorena još uvijek ne zna šta mu se dogodilo te svakodnevno pita za oca. 

Darkov rođeni brat u jednoj emisiji saopštio je kakvo je pjevačevo trenutno stanje, kao i to da je uspio da ga posjeti.

darkov-brat

- Inače ne može niko da uđe osim majke. Mene su samo na kratko pustili... S obzirom kako je djelovao prvi i drugi dan, mogu da kažem da je sinoć bio okej - otkrio je Darkov najbliži rod.

DEA SA PINKA JUTROS SE POJAVILA POTPUNO DRUGAČIJA: Ljudi je nisu prepoznali, da li se vama sviđa U OVOM IZDANJU?

 

Ne propustite