TREND SEZONE, ŽENE BIT ĆE VAM DRAGO: Ove farmerke bit će HIT OVE ZIME!

Praktična žena
TREND SEZONE, ŽENE BIT ĆE VAM DRAGO: Ove farmerke bit će HIT OVE ZIME!
.

Odjeća za bilo koju sezonu nezamisliva je bez farmerica, ali sada su u fokusu samo jedne 

Iako svako godišnje doba možemo dočekati s novim trendom, farmerice su večne, bez obzira na trenutno najpopularnije modele. 

Pantalone kao takve prolaze kroz svoje mene - mijenja se dužina, širina nogavica, popularna boja, detalji kao što su iscepani dijelovi i visina struka, ali bez njih nikako ne možemo.

farmerkeeee

I dok je prije nekoliko sezona to bilo apsolutno nezamislivo, morate priznati da sve izgleda bolje kada farmerice imaju visok struk.

Modeli se mijenjaju, od skinny jeansa, preko zvonastog do mom jeansa, ali konstanta visokog struka ostaje jednako privlačna.

Figura se izdužuje, a svakodnevni komad odeće kao što su farmerice, odjednom dobiva statement prizvuk i može postati ključni komad u kombinaciji.

farmerke

Vjerovatno su za ovu zaluđenost visokim strukom opet krive Leviske, koje su doživele pravi boom pre nekoliko godina i postale nezamjenljivi komad u garderobi. Pravi, kruti jeans i model bez kompromisa, samo je inspirisao sve brendove oko sebe da ponude svoju varijantu. Farmerice kakve su se nosile nekad, u kombinaciji sa talasom popularnosti mom jeansa, preplavile su prodavnice.

Ali šta ako ipak niste uvjereni da ćete ovaj model znati da iznesete? Visoki struk je, srećom, “prešao” i na skinny jeans, zvoncare, šire modele ravnih nogavica, cigaret kroj i slično, gotovo da nema modela u kojem ne vodi glavnu riječ. I izgleda tako stylish, pa čak i u kombinaciji s najobičnijom majicom i blejzerom, piše "Fashon.hr".

Iako kod kupovine treba dobro paziti na model i vrstu jeansa jer bi vas visoki struk mogao onemogućiti u dužem sjedenju – žene su ga zdušno prihvatile. U nastavku izdvajamo sve farmerice visokog struka koje bismo odmah ubacili i u svoj ormar.

farmerkeee

farmerke2

farmerke

SOFIJA VERGARA OTKRILA DA SPAVA U GRUDNJAKU: Mi vam otkrivamo da li je to ZDRAVO!

Ne propustite