ŽENA JE SJELA NA PUTINOVO MJESTO, A ON POSTUPIO ŠMEKERSKI: Evo šta joj je rekao (VIDEO)

Kiosk
ŽENA JE SJELA NA PUTINOVO MJESTO, A ON POSTUPIO ŠMEKERSKI: Evo šta joj je rekao (VIDEO)
.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin sa humorom je reagovao na neugodnu situaciju koja se desila tokom sastanka sa gubernatorkom Hanti-Mansijskog autonomnog okruga — Jugre, Natalijom Komarovom, piše Sputnjik.

putin

 Gubernatorka je greškom sjela na mjesto koje je bilo određeno za predsjednika. Putin nije htio pitati Komarovu da zamijene mjesta, već je jednostavno okrenuo papire i olovku na svoju stranu.

"I ovo je dobro mjesto", rekao je Putin kroz šalu.

putin

Ranije danas, ruski lider je doletio u Hanti-Mansijsk da bi održao sjednicu Saveta za međunacionalne odnose. Kako je ranije saopštila pres-služba Kremlja, na sjednici je planirano da se razgovara o "aktuelnim pitanjima državne nacionalne politike Rusije, problemima prostornog i demografskog razvoja zemlje, kao i o dodatnim mjerama za očuvanje i zaštitu maternjih jezika naroda Rusije".

Pogledajte kako je izgledala ova scena:

Nedavno, na sastanku s američkim savjetnikom za nacionalnu sigurnost Johnom Boltonom ruski predsjednik Vladimir Putin dao komentar o netrpeljivosti Washingtona koja se obila o glavu ratobornog diplomata, javlja Russia Today.

“Otkad se sjećam, američki grb prikazuje bjeloglavog orla koji drži 13 strijela u jednoj kandži i maslinovu grančicu u drugoj, koja je simbol miroljubive politike,” izjavio je Putin na sastanku s Boltonom u četvrtak u Moskvi.

putin

Ruski predsjednik je zatim rekao da ima pitanje. “Izgleda kao da je vaš orao već pojeo sve masline; jesu li mu samo ostale strijele?”

KAD MOŽE DODIK MOŽE I KOLINDA: Održala govor pa se latila mikrofona, POSLUŠAJTE KAKO PJEVA! (VIDEO)

 

Ne propustite