OVAKVE IH JOŠ NISTE VIDJELI: Meghan i Harry su najslobodniji kraljevski par, prepuštaju se milovanjima bez obzira na kamere

E buraz
OVAKVE IH JOŠ NISTE VIDJELI: Meghan i Harry su najslobodniji kraljevski par, prepuštaju se milovanjima bez obzira na kamere
.

Vojvotkinja Meghan i njezin suprug Harry trenutno se nalaze na turneji po Australiji, a nakon što su potvrdili da čekaju prinovu - par izgleda sretnije nego ikad.

1

2

3

4

5

6

7

Kraljevska porodica još uvijek nije reagirala na skandal usred kojeg se našla buduća supruga princa Harryja. Video i fotografije koje su procurile ukradene su s glumicinog mobitela

701457


Meghan Markle (36) je s prijateljicama 'okidala' fotografije u toplesu na plaži, a u hotelskoj sobi pozirala je u krevetu omotana samo ručnikom. Američka glumica na ruci ima narukvicu koju joj je poklonio princ Harry 2016., za vrijeme posjete Africi.

meghan-markle-and-prince-harry-in-africa-790077

 

Video i fotografije golišave Meghan našle su se na stranici povezanoj s ISIS-om, na kojoj vrijeđaju Markle zbog njena mješovita podrijetla.

2


 

Kompromitirajući sadržaj objavljen je i na internetskoj stranici The Fappening koja je dosad objavljivala sve ukradene intimne fotke zvijezda. Na jednom setu fotografija, Meghan pozira samo u bijelim gaćicama kupaćeg kostima, a u prvom planu su njezine gole grudi.

 

Kensingtonska palača još uvijek nije reagirala na skandal usred kojeg se našla buduća supruga princa Harryja.

3
 

- Ove su fotografije nastale nedavno, a Meghan ih je najvjerojatnije slala Harryju. Kraljica i cijela obitelj sramotit će se zbog ovog incidenta - rekao je prijatelj  kraljevskog para te dodao da je Harry već poduzeo mjere ne bi li zaustavio daljnje širenje fotografija, a kradljivcima objavio 'rat'.

4
 

Ovaj se skandal dogodio mjesec dana nakon što je na adresu princa i njegove buduće supruge došla omotnica s bijelim prahom, za koju se sumnjalo da je antraks. Sadržaj je ipak na kraju bio bezopasan.

Harry i Meghan vjenčali su se 19. maja u kapelici St. Georgea. Glumica je zbog kraljevskih pravila morala obrisati sve svoje profile društvenih mreža i prestati pisati svoj blog The Tig.

5


 

Nakon što su objavili zaruke 21. prosinca prošle godine, Meghanina se glumačka karijera, kao i privatni život, našla pod povećalom. U seriji koja ju je proslavila, 'Face', Meghan ima nekoliko vrućih scena, uključujući i kadrove u kojima se s kolegom u skladištu, odjevena samo u grudnjak i minicu. Kada se krajem prošle godine doselila Harryju, Meghan je dala otkaz u 'Facama'.

6


- Dala je svoj pristanak na bračni ugovor između svojega najdražeg i voljenog unuka princa Henryja Charlesa Alberta Davida od Walesa i Rachel Meghan Markle te navodim kako će moja suglasnost biti označena Velikim pečatom i upisana u knjige Privilegijskog vijeća, napisala je.

Ludačka pravila kraljevske familije koje mora da poštuje čak i kraljica

Niko nije iznad zakona. Kao takva, postoje pravila koja moraju da poštuju čak i članovi kraljevske porodice. Pogledajte koja su to pravila koja čak ni kraljica ne može da zaobiđe.

1. Moraju da imaju najmanje 6 vrana na londonskoj kuli

1

"Ako vrane napuste Kulu, kraljevstvo će pasti..." - ovo je legenda koja nalaže da se na Kuli uvijek nalazi bar 6 vrana, kako kraljevstvo ne bi palo. Do današnjih dana, one se njeguju sa velikom pažnjom i u broju većem od 6.

2. Ne smiju da jedu nakon što kraljica završi sa jelom

2

Svako ko je objedovao sa kraljicom, uključujući i članove porodice, moraju da prate jednostavno pravilo: uvijek moraju da prate kraljicu šta radi. Dakle, ako ona prestane da jede, svi ostali za stolom takođe treba da prestanu da jedu.

3. Ne smiju da ih diraju oni koji nisu dio kraljevske porodice

3

Ovo pravilo se često krši. Obični ljudi ne prilaze njima u svakom slučaju, ali ako ih sretnu poznate ličnosti, onda zajedno poziraju za kamere i često dođe do fizičkog kontakta.

4. Ne mogu da glasaju

4

Razlog što kraljevska porodica ne može da ima pravo glasa je jer bi njihov glas lako mogao da utiče na javno mnjenje na nepravedan način. Umjesto toga, oni su ispred skandala i skoncentrišu se na saradnju sa vladajućom partijom i vode politička pitanja na miran način.

5. Ne smiju da jedu ostrigu

5

Ovo je više mjera predostrožnosti nego pravilo. Neke kraljevske porodice, uključujući i kraljicu, biraju da ne jedu školjke i neke morske plodove kako bi izbjegli alergijsku reakciju ili trovanje hranom. Drugi, poput Princa Čarlsa, će ovo rado iskoristiti.

6. Moraju da provedu Božić zajedno

6

Tradicionalno, članovi kraljevske porodice provode Božić zajedno svake godine. Ketrin je ovo promijenila kada je odlučila da provede Božić sa svojom porodicom, što se navodno nije dopalo kraljici.

7. Njihova odjeća ne smije da šalje dvosmislene poruke

7

Od njih se očekuje da prate modu sa svojim elegantnim i prefinjenim stilom. Stoga, njihova odjeća ne smije da šalje dvosmislene poruke. Njihova odjeća je skromna, ali moderna.

8. Ne smiju da nose krzno

8

Ovo pravilo je proglasio Edvard III još u 12. vijeku da niko, uključujući kraljevsku porodicu, ne smije da nosi krzno. Čini se da je to pravilo zaboravljeno kada su neki članovi kraljevske porodice bili uhvaćeni kako ga nose.

9. Ne mogu da imaju političku kancelariju

9

Ovo postoji kako bi se osiguralo da niko od kraljevske porodice nema moć da stekne ličnu korist i utiče na javno mnijenje.

10. Ne mogu da igraju Monopol

10

Ovo je nagovijestio Princ Endru, vojvoda od Jorka, dok je imao javni nastup prije par godina kada mu je predstavljena igra. On je priznao da nije bilo dozvoljeno da je igraju kod kuće jer može da bude opaka s vremena na vrijeme.

11. Moraju se držati redoslijeda prioriteta za raspored sjedenja

11

Postoje stroga pravila u vezi redoslijeda prioriteta u povorkama. Ako je venčanje, kraljevska porodica mora da prati redoslijed pravilo ulaska po rangu zajedno sa kraljicom (ili vladajućim monarhom) u prvom planu.

12. Ne mogu da budu rimokatolici

12

Iako je ovaj zakon promijenjen 2011. godine koji je oslobodio kraljevsku porodicu od zabrane vjenčanja za osobu rimokatoličke vere, oni sami ipak moraju da ostanu odani Crkvi Engleske.

13. Treba da prihvate poklone ljubazno

13

Kakvi god da su pokloni, svi članovi kraljevske porodice treba da prihvate poklone ljubazno. Pošto svi pokloni pripadaju Kruni, kraljica odlučuje ko će koji poklon da zadrži.

14. Ne mogu da putuju zajedno

14

Opšte pravilo nalaže da direktni nasljednici ne smiju da putuju zajedno, jer putovanja uključuju mnoge rizike. Sada kada je mnogo bezbjednije i udobnije, postalo je uobičajno da kraljevske porodice svuda putuju zajedno.

Ne propustite