AKO IMATE MALI STAN OVO JE BAŠ ZA VAS: Pogledajte odlične i lake ideje za uređenje vašeg doma

Sve za dom
AKO IMATE MALI STAN OVO JE BAŠ ZA VAS: Pogledajte odlične i lake ideje za uređenje vašeg doma
.

Ako imate mali stan važno je da znate da nije nemoguće od njega napraviti impresivan prostor. Ovo su ideje koje će maksimalo iskoristite prostor koji imate.

1. Iskorišćavanje prostora u uglovima

s

Češto ljudi ne iskorišćavaju prostor u uglovima, što je potpuno besmisleno. Ugradite u ćoškove nekoliko polica i uspjećete da oslobodite više prostora za sebe.
2. Tabure/polica

s1

Ukoliko ste ljubitelj knjiga, a nemate dovoljno prostora za njih, pokušajte da pronađete i kupite tabure sa pregradama. Takođe se možete sami potruditi i napraviti ovako nešto. Slatko je i praktično.

 
3. Sušilica koja se pomjera

s2

U kuhiniji jednostavno morate obezbjediti mjesto za sve, pogotovo za sušilicu. Kako biste sačuvali prostor, najbolje je da kupite sušilicu koju kasnije možete pomjeriti.

 
4. Soba u sobi

s3

Investirajte u krevet na sprat i od donjeg dijela napravite ostavu ili orman. Na ovaj način ćete maksimalno iskoristiti prostor.
5. Krevet koji nestaje

s4

Priuštite sebi krevet na spuštanje i na taj način uštedite prostor. Jednostavno, kada ustanete, podignite krevet i dobićete mnogo prostora za sebe.
6. Mini pregrade za šerpe i tiganje

s5

Na ovaj način dobićete na prostoru, a takođe će vaše šerpe i tiganji biti uredno poređani. Ovo će vam svakako i olakšati posao da ih pronađete kada su vam potrebni.
7. Fioke za obuću

s6

Fioke mogu biti veoma korisne kada se radi o skladištenju obuće jer je sve veoma pregledno. Takođe, na ovaj način ćete maksimalno iskoristiti vertikalni prostor.
8. Police iznad vrata

s8

Prostor koji se najrjeđe koristi u kupatilu jeste prostor iznad vrata. Zašto ne biste iznad njih ugradili policu i na njoj držali toalet papir ili nešto što vam inače nepotrebno zauzima prostor?!

9. Iskoristite vrata ormarića

s9

Na vrata ormarića možete ugraditi male police i na taj način maksimalno iskoristiti prostor koji imate. Pametno je iskoristiti svaki milimetar prostora koji imate ukoliko živite u malom stanu.
10. Prilagodljiva polica

s10

Postoje mnogi različiti dizajnovi polica i sami možete odabrati kakva vašem stanu najviše odgovara. Takođe postoje police koje mogu služiti za skladištenje časopisa, a u isto vrijeme mogu služiti i kao čiviluci.
11. Fioke sa slajdom

s11

Ukoliko nemate više prostora za ormariće u kuhinji ili bilo kojoj drugoj prostoriji fioke sa slajdom su najbolje rješenje.
12. Orman ugrađen u ćošku

s12

CIJELA KUĆA ĆE VAM MIRISATI I SVI ĆE TRAŽITI SAVJET: Stavite ovo u ćošak sobe i GLEDAJTE MAGIJU (RECEPT)

Iskoristite ugao u vašem malom stanu tako što ćete od njega napraviti orman. Na ovaj način sačuvaćete prostor i obezbjedićete sebi mjesto za slaganje odjeće i raznih drugih stvari.
13. Daska za peglanje u ormariću za kupatilo

s13

Potrudite se da pronađete, ili sami napravite ormarić za kupatilo sa ugrađenom daskom za peglanje. Ovo će vam mnogo olakšati i posao i učiniće da imate više prostora.
14. Začini koji vise

s14

Vertikalni prostor se retko kada koristi i u kućama i u stanovima. Potrebno je samo da postavite nekoliko polica za svoje začine i vidjećete kako će sve odmah postati rasterećenije.
15. Magnetna polica za začine

Ovo je još jedna alternativa koja može sačuvati prostor. Koristite magnetne trake kako biste na zidu okačili svoje začine.
16. Kuhinja koja se može spakovati

s15

Ovo je zaista dizajn iz budućnosti. Kuhinja koja može postati radni sto kada vam više nije potrebna je genijalan izum.
17. Stolica sa rafovima

s16

Mali stanovi zahtjevaju pametno investiranje. Ova stolica je veoma korisna jer sa sobom nosi rafove i policu koje možete posebno iskoristiti.

Kada vidite šta je on napravio u SVOM WC-u bit ćete LJUBOMORNI: Garantujemo da niste vidjeli ništa GENIJALNIJE!

Ne propustite