NAKON ŠTO JE DAVOR NAJAVIO VELIKI SKUP 14. NOVEMBRA POSLALI SU MU JEZIVU PORUKU: "Dolazimo na trg, ovo će se desiti"

Aktuelno
NAKON ŠTO JE DAVOR NAJAVIO VELIKI SKUP 14. NOVEMBRA POSLALI SU MU JEZIVU PORUKU: "Dolazimo na trg, ovo će se desiti"
.

Veliki skup "Pravda za Davida" najavljen je za 14. novembar kada je Davor Dragičević najavio da će javno reći imena onih koji su naredili likvidaciju njegovog sina, kao i njihovu imovinu. 

No, samo dva sata prije ovog velikog skupa počet će i skup "Srcem za institucije RS" koji organizuje Aljoša Nikšić Cvele, pristalica SNSD-a koji je poručio Davoru kako ga "neće biti tu 14. novembra."

davor

'U ponedjeljak svi koji mogu NEKA URADE OVO!' Davor Dragičević poslao jasnu poruku

Ovaj skup najavljen je prije nekoliko sati. 

Četiri dana ranije Nikšić je javno je objavio post na Facebooku u kojem se prijeteći obratio Davoru Dragičeviću i skupu "Pravda za Davida".

pravda-za-davida-108-dan-36k1c7on4qv6nqa2s8nx8g

pravda-za-davida-bn-810x540

"Ti Davore Dragičeviću, čovječe koji ne žališ svoje dijete kao pravi pravoslavac, tebi se kunem da nećeš biti tu tog famoznog 14. novembra. Mogu samo da Vam poručim,Vama izdajicama srpskog roda, da u vrlo skoro vrijeme dolazimo na Trg mi, mi najzaslužniji za Republiku Srpsku. Polako uspostavljam vezu sa svim patriotama da dođu na Trg Krajine na određen datum, a sa tim dolaze i naša djeca, majke, sestre, tetke, strine, stričevi, ujaci i da ne nabrajam dalje. Pojest ćemo nepravdu. MUP će završiti istragu, a Vas neće biti nigdje, skrivat će te se od svoje sjene. Da ne dužim, biće nas nekoliko hiljada, a imam dojavu da će nam se pridružiti časni ljudi iz SDS-a, kao i motoristi, Putinovi Vukovi", napisao je Nikšić.

niksic

U komentarima su njegovi prijatelji komentirali pogrdno, a jedan od komentara je i "Pogani ćemo istjerati".

Podsjetimo, građani Banje Luke i članovi grupe "Pravda za Davida" protestuju već 206 dana na Trgu Krajine tražeći od nadležnih da otkriju istinu o likvidaciji Davida i uhapse ubice.

pravda-za-davida-davor-dragicevic2

pravda-trg

PODRŽAVALA JE GRUPU "PRAVDA ZA DAVIDA", A ONDA JOJ JE URUČENO OVO RJEŠENJE: Podržavam Davora od samog početka, a evo šta mi se dogodilo!

 

"Ja ću vas predvoditi i nema niko drugi da bude. Ko god se tog dana nađe na našem putu odgovorit ću samo ja na svoj način. U glavi mi je samo slika djeteta ovog od 21 godinu, šta mu radite. Gorit ćete u paklu svi. Ja kod svog Davida ne idem dok ga ne osvetim", poručio je sinoć Davor. 

davor

davor-dragicevic

 

Nekoliko građana Banje Luke dobilo je otkaze jer su bili na ovim skupovima. Danijela Ratešić iz grupe "Pravda za Davida" najavila je da će njihovi advokati podnijeti tužbe protiv svih poslodavaca koji su dali otkaze radnicima.

 

Ne propustite