Vjerna obožavateljica pokušala da poljubi Anu Bekutu: Njena reakcija je ZAPREPASTILA SVE!

Show
Vjerna obožavateljica pokušala da poljubi Anu Bekutu: Njena reakcija je ZAPREPASTILA SVE!
.

Ana Bekuta je na današnjem snimanju iznenadila okupljene ispred studija u Košutnjaku reakcijom kada joj je jedna starija gospođa, po svemu sudeći vjerna obožavateljica, prišla i uhvatila je za ruku.

anab2

anab3

anab4

Iako je gospođa, vjerovatno dotjerana specijalno za upoznavanje s Anom pa se iz tog razloga i našla ispred studija, željela da svoju omiljenu pjevačicu poljubi, Ani izgleda nije bio momenat, pa je naočigled svih, kako piše Kurir.rs, pobjegla.

anab5

anab6

anab7

"Ju, ženo!", rekla je ljutito Ana iznenađena postupkom, a na riječi obožavateljice: "Ruku, ruku, samo ruku..." i pokušaj da je poljubi u istu, dodala je: "Ni slučajno! Ni ruku, ništa... Moram da se čuvam, ne zamjerite", navodno je rekla Ana, a zatim nastavila put studija.

anab8

anab9

anab10

BEKUTA NA INSTAGRAMU POKAZALA PRELIJEPU UNUKU, ALI SVI SU UGLEDALI OVAJ JEZIV DETALJ NA LICU: "Ovo je strašno, kako ovo izgleda?" (FOTO)​

Pjevačica Ana Bekuta je rodila svog sina Igora Polića kao gimnazijalka, sa 17. godina.

Veoma mlada prolazila je kroz teške trenutke, ali srećom sve je uspjela da prebrodi, te svom sinu obezbijedila bezbrižno djetinjstvo.

bekutan

Pjevačica je sina rodila u vanbračnoj vezi. 

Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno boljelo. 

ana-bekuta

Nakon rođenja sina je ostavila u domu za nezbrinutu djecu.

1042939-igor-polic-ls

Kako je Ana jednom prilikom istakla rođenje Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas njih dvoje imaju odličan odnos, a Igor mamu redovno podržava na koncertima i nastupima.

1042083-ana-bekuta-sin-igor-ubistvo-usvajanje-dom-ispovest-ls

SKRIVALI SU OVO 18 GODINA: Ovu BOLNU pjesmu Kebi je POSVETILA žena sa kojom IMA KĆERKU a otpjevala je Ana Bekuta 

- Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan dio života bude bez djeteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posljedice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Vjerujte da sam oduvijek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zamjeram što je morala da me da u dom. Nikada joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada - kazao je on jednom prilikom.

1212427-1406-aga-3017-foto-damir-dervisagic-dragan-ls

Popularna pjevačica Ana Bekuta i dalje važi za jednu od najljepših pjevačica na domaćoj sceni iako je na pragu sedme decenije.

ana19

Koliko je tek bila lijepa kad je bila mlada dokaz je i ova fotografija, a jednom se i sama pjevačica pohvalila.

ana

Ana je na Instagramu objavila fotku od prije 27 godina, a možemo zaključiti da je izgledala divno i zanosno.

Ne propustite