Kad su vidjeli šta joj je na nogama svi su se uhvatili za glavu: Je li moguće da je Meghan Markle obula OVO?!

Kiosk
Kad su vidjeli šta joj je na nogama svi su se uhvatili za glavu: Je li moguće da je Meghan Markle obula OVO?!
.

Vojvotkinja Meghan Markle je na međunarodnoj turneji u Australiji, gdje je stigla u pratnji supruga, princa Harryja.

meghan

I kao i uvijek do sada, njezin odabir odjeće je pun pogodak, a na otvaranju zoološkog vrta u Sydneyju, Meghan Markle se pojavila u jednostavnoj bijeloj haljini bez rukava ispod koje se nazirao trbuščić. Uz nju je kombinirala nude salonke.

meghan5

meghan4

Ipak, Meghan je u jednom trenutku salonke zamijenila, za mnoge omraženim, balerinkama.

meghan1

meghan2

Iako to nije uobičajeno za članice kraljevske obitelji, mnogima je ovo bilo veoma simpatično, pogotovo ako se u obzir uzme činjenica da je vojvotkinja trudna.

meghan3

MEGHAN ZABORAVILA DA ONA I HARRY NISU SAMI PA SE IZLANULA: Izgovorila je OVO i cijeli svijet BRUJI O TOME!

Meghan Markle je definitivni postala sinonim da stil. Gdje god se pojavi oduševi sve prisutne kako odjećom tako i frizurom, a malo ko zna da vojvotkinja od Sussexa zapravo ima prirodno kovrčavu kosu.

meghan

meghan1

To dokazuju njezine najranije fotografije, iako  već odavno Meghan gledamo s valovima, neurednim uvojcima ili prepoznatljivim niskim punđicama.

meghan3

meghan4

Strani mediji su se zapitali kako je lijepa 37-godišnjakinja ukrotila svoje kovrče i postigla svilenkasto glatku frizuru.

meghan5

meghan6

meghan7

'Otkako je u Londonu, Meghan me posjetila dva puta zbog tretmana keratinom. To je sjajan oblik njege prirodno kovrčave kose kakvu ima Meghan. Nakon tretmana kosa ostaje meka i mnogo je lakše rukovati njome. Njezina kosa je divna i vidi se da vojvotkinja vodi brigu o njoj', otkrila je Theonie Kakoulli, poznata britanska frizerka.

meghan8

meghan9

meghan10

U prvom pojavljivanju bez  supruga, princa Harryja i drugih članova kraljevske obitelji na izložbi 'Oceania art exhibition' na Kraljevskoj umjetničkoj akademiji u Londonu, Meghan Markle je na sebe privukla poglede svih prisutnih.

meghan1

meghan2

Vojvotkinja od Sussexa se pojavila u crnoj haljini francuske kuće Givenchy  midi dužine s rukavima od prozirne tkanine i elegantne crne štikle  lijepo su naglasili njezinu besprijekornu liniju.

meghan3

meghan4

Vojvotkinja od Sussexa uživala je u izložbi 200 umjetničkih radova koji dolaze s područja Oceanije, a u pitanju je izložba u čast 250. godišnjice Kraljevske umjetničke akademije koja je osnovana 1768. godine.

meghan5

meghan7

meghan8

Meghan je svojom pojavom sve ostavila bez riječi!

meghan9

Iako je prošlo već dosta vremena, o kraljevskom vjenčanju, ili kako je nazvano 'vjenčanju decenije' se i dalje govori.

megh

megh4

Kao i prije vjenčanja i dalje je aktualna tema vjenčanice Meghan Markle o kojoj se do samog dana vjenčanja ništa nije znalo.

megh2

megh3

Ipak, čini se da u to vrijeme ni sama vojvotkinja od Sussexa nije znala kako će izgledati njena vjenčanica. Naime, svoju je vjenčanicu Meghan vidjela tek dan prije vjenčanja, pišu strani mediji, te je veoma smireno reagirala na nju što je mnoge iznenadilo.

megh

"Pedeset i tri zemlje, o moj bože", kaže Meghan na snimci dok dodiruje veo vjenčanice modne kuće Givenchy, a koji je po sebi imao izvezeno cvijeće iz svake od 53 zemlje Commonwealtha.

megh5

Sve ovo je prikazano u videu najave dokumentarca  o kraljici Elizabeti "Queen of the World" u kojem ima mnogo više od Meghanine reakcije, i uskoro će biti prikazan.

Ne propustite