JUVE POSTAJE NAJBOLJI KLUB IKADA: Stiže evropska superzvijezda, Ronaldova ponuda se ne odbija!

Kiosk
JUVE POSTAJE NAJBOLJI KLUB IKADA: Stiže evropska superzvijezda, Ronaldova ponuda se ne odbija!
,

Juventus djeluje nezaustavljivo u Italiji, ali cilj je sami svjetski tron. Iako imaju izuzetnu ekipu, Allegri želi još. Kao prvao pcija nameće se James Rodriguez. Zvijezda je stigla u Munchen kao veliko pojačanje i sve se činilo idealnim.

juve4

Međutim, samo do dolaska Nike Kovača. Hrvatski stručnjak je već u startu prekrižio Kolumbijca, te tako nagovijestio da će priliku za igru zapravo dobiti na kapaljku. Kolumbijanc je trenutno na posudbi u Bayernu iz Real Madrida, a ona traje do sljedeće godine.

juve

Ali mogao bi se godinu dana ranije rastati s Bavarcima. O ovome su njemački mediji stidljivo ranije i nagađali, a čini se da će se zaista i obistiniti. James je u Real stigao 2014. kao prvi strijelac Mundijala u Brazilu. Ali nije uspio da se izbori za mjesto standardnog prvotimca u Madridu i prošlog je ljeta preselio u Bavarsku. Portugalac, najzvučnije ime koje zastupa Jorge Mendes, je ljetos stigao u Torino, a prema pisanju "Bilda" i pojedinih španskih medija isto čeka i Jamesa Rodriguzea.

juve1

Sjajni Kolumbijac je možda i najbolja “desetka” današnjice i sigurno bi predstavljao ogromno pojačanje za Bianconere. Stara dama je za Jamesa koji trenutno nastupa za Bayern kao posuđen igrač Reala spremna izdvojiti 60 miliona eura.

juve3

(Novi.ba)

 

Ne propustite