OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Srpski reprezentativac stiže na Nou Camp - može li on spasiti sezonu?!

Kiosk
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Srpski reprezentativac stiže na Nou Camp - može li on spasiti sezonu?!
.

Kako piše El Mundo Deportivo, bivši srpski reprezentativac Branislav Ivanović bi u januarskom prelaznom roku mogao stići u Barcelonu i šanse za tu su veoma velike.

Iako je Ivanović sa svoje 34 godine na leđima na zalasku karijere, u Barci se oko toga previše ne opterećuju. Dobro znaju kakve su kvalitete Ivanovića i željeli bi ga angažovati da barem privremeno popuni rupe u obrani dok su Samuel Umtiti i Thomas Vermaelen ozlijeđeni, a Gerard Pique igra vjerojatno najgoru sezonu u karijeri.

Treba reći kako Barca u planu ima još neka imena, ali Ivanović im se čini kao idealan izbor. Na ljeto mu ističe ugovor sa Zenitom i neće biti skup, iskusan je i igrao je na najvišem nivou, a vrlo dobro igra i danas.

Katalonci su i prije dvije godine željeli Ivanovića dok je bio član Chelsea, ali Srbin se tada odlučio vratiti u Rusiju.

Ivanović je u karijeri igrao za Srem, OFK Beograd, Lokomotiv iz Moskve, Chelsea i Zenit. Najbolje godine svoje karijere je proveo u Londonu, a u devet godina igranja na Stamford Bridgeu osvojio je tri Premiershipa, tri FA kupa i Ligu prvaka.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 105 utakmica i zabio je 13 golova.

branislav-ivanovic-chelsea

ivanovic

ivanovic-zenit

image

serbia-football-team-784x441

(Novi.ba)

Ne propustite