JOSIP IZ MOSTARA OBJAVIO SLIKU U GRUPI "PRAVDA ZA DAVIDA", DAVOR NE MOŽE SEBI DOĆI: "Zar je moguće da je ovo uradio?" (FOTO)

Bosna i Hercegovina
JOSIP IZ MOSTARA OBJAVIO SLIKU U GRUPI "PRAVDA ZA DAVIDA", DAVOR NE MOŽE SEBI DOĆI: "Zar je moguće da je ovo uradio?" (FOTO)
.

Davor Dragičević i ljudi okupljeni u grupi "Pravda za Davida" više od 200 dana traže pravdu za Davida okupljajući se na Trgu Krajine u Banjaluci.

OGLASIO SE DAVOR DRAGIČEVIĆ: Evo kome ostavljam ŠATOR!​

Nakon što je prije nekoliko dana održan protest ispred Policijske uprave Banjaluka Davor nije želio ići iz centra grada gdje je bio postavio šator, kauč, stolove, stolice, deke i automobil, što je izazvalo veliku pažnju.

davor

Međutim, nakon šest dana je sve sklonjeno, a Davor je na 200. okupljanju najavio da “ne može više”.

"Stojim ovdje 200 dana. Ne mogu više. Novinari, od sada izjave uzimajte od u*ica. Mene više ništa ne pitajte. Ostalima poručujem da me ne zanima da li ću dalje sam ili sa grupom ljudi", rekao je tada Davor.

davor-nsl

U centru je još ostalo “Davidovo srce” gdje građani pale svijeće i ostavljaju cvijeće, ali građani i dalje objavljuju na Facebook grupi "Pravda za Davida" i pružaju podršku Davoru.

davor-dragicevic-2

Tako je Josip iz Mostara danas svojom objavom rasplakao sve članove grupe.

Naime, on je danas dobio sina kojem je dao ime "David".

NA TRGU VIŠE NEMA DAVORA, ŠATOR JE SKLONJEN: Oglasio se riječima koje kidaju dušu "Ne mogu više"!

- Danas se u Mostaru rodio dječak..

Moj sin! Moja snaga!

David..

Hvala svim ljudima koji su pokazali da ima još dobrote ,poštenja,pravednosti, suosjećanja...Za bolje sutra svima!. Zauvijek na strani Istine i Pravde! - napisao je Josip u grupi.

2018-10-15

Slobodan Vasković napisao pismo Davoru Dragičeviću: Zbog onoga ŠTO MI JE PORUČIO niko ne ostaje ravnodušan!

 

Ne propustite