MAYA BEROVIĆ PROGOVORILA O PREKIDU SARADNJE SA JALOM I BUBOM: "Od početka karijere sam znala OVO"

Show
MAYA BEROVIĆ PROGOVORILA O PREKIDU SARADNJE SA JALOM I BUBOM: "Od početka karijere sam znala OVO"
.

Jedna od najpopularnijih pjevačica domaće javne scene, Maja Berović, gostovala je u emisiji  "Kontravizija".

Ona je ovom prilikom otkrila da se veoma temeljno priprema za veliki koncert u "Štark" areni, koji je zakazan za 2. novembar. Maja je istakla da svoju saradnju sa poznatim reperima Bubom Korelijem i Džalom Bratom neće prekidati:

maya-berovic-41

"Meni muziku rade sada Džala i Buba, mi se svakodnevno družimo, oni me znaju, znaju šta volim i šta me radi. Nisu imali problem jer me poznaju i uvijek smo se do sada slagali. Svaka moja pjesma ima poruku. Počevši od pjesme "Djevojačko prezime" koja je imala jaku poruku upućenu ženama, pa sve do sad" - rekla je Berovićeva i dodala:

maja-buba-jala
"Saradnja nam je odlična još od pjesme "To me radi", pronašli smo se, energije su nam se poklopile, znamo se. Nešto što je dobro nema potrebe da se mijenja."

d

Voditelja je interesovalo kako je nastao naziv za njenu pjesmu "Bebo", koja se ustvari zove "Neka stvar", ali ju je publika preimenovala.

"Uvijek smo se stalno šalili "Bebo, bebo" između sebe, tako se i rodila ta pjesma" - navela je Maja.

104041-1-maya-jala-buba

maya
Pjevačica je svoju karijeru gradila isključivo na hitovima i dobrom glasu, dok su mnoge njene koleginice postale poznate po brojnim skandalima.

maya

"Ja sam se od početka karijere bavila samo muzikom, dobrom pjesmom, spotovima. Nisam se bavila drugim stvarima niti me to zanima" - rekla je Berovićeva u "Kontraviziji".

ONE SU LIJEPE I ZGODNE, A ZBOG LJEPOTE RADE SVE I SVAŠTA: Da li biste se usudile ovo probati?

Ne propustite