ONE SU LIJEPE I ZGODNE, A ZBOG LJEPOTE RADE SVE I SVAŠTA: Da li biste se usudile ovo probati?

Praktična žena
ONE SU LIJEPE I ZGODNE, A ZBOG LJEPOTE RADE SVE I SVAŠTA: Da li biste se usudile ovo probati?
.

One su najlepše žene svijeta, ali one za ljepotu dosta toga čine, što je preskupo!

Glumica Sindi Kraford redovno trenira, 20 godina. Svake večeri sebi obezbijedi dovoljno sna, ne puši, nikada u krevet ne odlazi našminkanog lica, a iz kuće bez izuzetka izlazi sa kremom sa zaštitnom inimnim faktorom. Kaže da je rezultate njege u tridesetim vidjela u svojim četrdesetim i pedesetim. Njen trik je i da pre pranja na kosu stavi hidratnu masku. Sindi ima vojnički režim njege, ali joj se trud isplatio.

2

Hale Beri trenira kao profesionalac.

halle-berry8

Elizabet Herli slijedi savjete Džoan Kolins koji se svode na sljedeće preporuke:" Rekla mi je da svuda po kući ima raspoređene hidratantne i kreme za predio oko očiju. Tako da, kad prođe pored ovih zaliha, nanese malo kreme na lice. Stavlja je i kad je u kolima, kada sjedi za stolom i nešto radi… A ja sam odlučila da je kopiram i činim isto!".

3

Ponekad vas mrzi da lice namažete kremom, e pa Helena Kristensen ne zna za taj osjećaj. Ona svakodnevno na kožu stavlja losion za lice, serum i hidratantnu kremu. I to nije sve, dok čisti kuću, na lice stavi i hranljivu masku. Njega prije svega, to je njen moto.

4

Možete pomsiliti lako je njima, kada imaju i vremena i novca da vode računa o sebi, ali imajte na umu da trikovi ovih poznatih dmaa nisu komplikovani ni skupi, a da vremena za sebe morate da pronađete. Tako Gvinet Paltrou svake večeri izdvoji pola sata za slanu kupku koja joj pomaže da se oslobodi stresa, a znase da je stres veliki neprijatelj ljepote.

5

Miranda Kerr vodi računa o svakom dijeli svog tijela, pa iz dana u dan radi piling kože, trenira gdje god stigne jer dnevnu dozu vježbi sebi mora da obezbijedi i ne mrzi je da priprema zeleni đus, koji sadrži krastavce, celer, limun, kelji i aloe veru.

6

Divite s ezategnutom tijelu Adrijane Lime, ali ona trenira na najvišem niovu. “Volim intezivan trening. Volim dobro da se preznojim. Volim preskakanje konopca. Ovo je zapravo sjajna stvar jer gotovo da ne zauzima mjesto. Stavite u torbu i možete ga koristiti gdje god. Moja rutina je obično: 10 minuta(minimum preskakanja konopca; 35 minuta trčanja. Ponekad se dešava da preskačem konopac i po sat vremena. A da ne pričamo o tome da možete sagoreti blizu 1000 kalorija!”.

7

MELANIA JE NA JAKNI IMALA SPORNU PORUKU: Napokon je OTKRIVENO kome je bila namijenjena!

Ne propustite