MELANIA JE NA JAKNI IMALA SPORNU PORUKU: Napokon je OTKRIVENO kome je bila namijenjena!

Moda i ljepota
MELANIA JE NA JAKNI IMALA SPORNU PORUKU: Napokon je OTKRIVENO kome je bila namijenjena!
.

"Zaista me nije briga, a vas?", natpis je sa jakne Melanije Tramp koju je prva dama Amerike nosila prije nekoliko mjeseci pričlikom posjete djeci ilegalnim imigrantima u graničnom centru i kojom je digla veliku buru. Poslije mjeseci nagađanja gospođa Tramp je otkrila tajnu svoje odjeće.

"Jasno je da jaknu nisam nosila zbog djece, oblačila sam je dok sam izlazila iz aviona i kada se se vraćala u avion. I bila je za ljude i medije koji su me kritikovali", rekla je Melanija u intervju za "ABC njuz".

melania

melania1

Melanija Tramp je bila na stubu kritika jer su mnogi smatrali neprimeren da djecu obilazi u odjeći sa ovakvim natpisom. Prije njenog odgovora je direktor komunikacijekse službe Donalda Trampa izjavio da jakna nije krila nikakvu poruku.

Prva dama je sa njim saglasan po pitanju da nije bila povezana sa položajem djece, ali su se mimoišli oko toga da na jakni nije bilo nikakve poruke.

melania6

melania

Kako Melanija Tramp sada tvrdi, ona je bila odlučna u namjeri da svojim kritičarima otrkije šta misli o njima, piše magazin "Žena.blic".

I pored toga, mjesto i vrijeme koje je odabrala da to učini, pa i sam način, bili su potpuno pogrešni.

melanija

melanija4

Zanimljivo je da Melanija u intervjuu navodi i kako ne želi da joj se sudi zbog odjeće, pa zar nije ona odjeću iskoristila za slanje političko-društvene poruke?

ZA NJU SVI KAŽU DA JE KOLINDINA SESTRA: Ova djevojka toliko liči na hrvatsku predsjednicu, samo su joj grudi veće

Ne propustite