HIT U SRBIJI! JA SAM DOŠLA VOZOM NA OTVARANJE OVE LINDE, svi gledaju ovaj video i padaju od smijeha

Region
HIT U SRBIJI! JA SAM DOŠLA VOZOM NA OTVARANJE OVE LINDE, svi gledaju ovaj video i padaju od smijeha
.

SRBIJA - Velika gužva zbog otvaranja Lidl prodavnica širom Srbije i dalje ne jenjava - ni ona u u pravom supermarketu, ali ni ona na društvenom mrežama koje su doslovno zatrpane raznim snimcima na ovu temu.

 

Jedan od najgledanijih sigurno je i ovaj u kojem gospođa iz Pečenjevca kod Leskovca objašnjava kako i zašto je došla u Leskovac kao i koja je to prodavnica koju želi da posjeti...


Druga gospođa takođe se zaputila u prodavnicu istog lanca supermarketa, samo se on kod nje zove sasvim drugačije...

 

Svi se smiju scenama iz Lidla, u nastavku pogledajte još smiješnih scena.

Nevjerica, šok, podsmijavanje, opravdavanje, žaljenje i na kraju prihvatanje.

ŽENA OTIŠLA U LIDL DRUGI DAN, BABE PRESKAKALE OGRADU: Ali tek kad je ovo vidjela NIJE MOGLA SEBI DOĆI! (FOTO)

Ovako bi ukratko mogle da se opišu faze kroz koje su prolazili svjedoci pomame za Lidlovim pilićima i bananama, piše "Telegraf".

otvaranje-lidl-a-111018-alo-m-josida-048-1000x0

 Prvobitan šok zbog slike kolica prepunih pilića i mesa koje magacioneri bacaju kupcima u ruke, vrlo je brzo zamijenilo podsmijavanje, pa su društvene mreže u trenutku preplavile komične fotomontaže i vicevi na koje je malo ko ostao imun.

lidl-8-830x0

Ipak, kako je dan odmicao, a slika u novootvorenoj prodavnici ostajala kao zamrznuta, mnogima je polako prestajalo da bude smiješno, pa su isti oni koji su prije podne dijelili i lajkovali brojne fore, u posljepodnevnim časovima promenili priču i počeli da traže smisao i opravdanje u borbama za pile.

lidl-1

Odjednom su svi koji su se tokom jutra nasmijali na neki od brojnih viceva postali bezosjećajni na muke napaćenog naroda Srbije.

lidl

- Samo da vas podsjetim - Mi smo narod kome je onomad troje ljudi bilo povrijeđeno zbog besplatnih sadnica japanske trešnje. Tužno je gledati ovakve prizore, a nije Black friday, nisu u pitanju krpice i tehnika...već je.ena hrana. Kroz istoriju se pokazalo da smo zauvijek slijepi i zauvijek gladni - glasi jedan od statusa na Fejsbuku.

pile

Uslijedili su komentari: 
- Sve tačno, od riječi do riječi. Potpisujem!
- Svaka ti ka u Njegoša!
- Jezivije bi bilo da je Blek frajdej ili krpice i slično!

lidl-2-830x0

Jer, zašto je OK stajati u redu za najnoviji model skupog telefona, a ne za pile? Da li je stvarno manje strašno noćiti ispred prodavnice zbog jeftine majice, nego poraniti ujutro zbog jeftine hrane?

lidl2-830x0

ŽENA SE PORODILA U RIBARNICI U "LIDLU": Kamera sve snimila, evo šta se događalo! (VIDEO)

Ne propustite