STIGLA MI JE POZIVNICA ZA VJENČANJE: Kad sam vidio šta traže od mene OSTAO SAM BEZ TEKSA!

Zanimljivosti
STIGLA MI JE POZIVNICA ZA VJENČANJE: Kad sam vidio šta traže od mene OSTAO SAM BEZ TEKSA!
.

Prije nekoliko mjeseci stigla mi je pozivnica za vjenčanje od prijateljice koja se tehnički već udala prije godinu dana. Obavila je građansko vjenčanje, dobila je dijete, ali nije bilo iznajmljivanja prostora, gostiju, svatova i ostalih propratnih elemenata koji su dio svadbenog veselja, već se sve odigralo u krugu porodice, stoji u članku koji je objavio portal "Žena.blic".

tuzna-mlada

Međutim, pošto je izostao dio sa kovertama, a oni su već bili na mnogo svadbi, došlo je vrijeme da se stari dugovi vrate i da se zaradi neki euro za lične želje i potrebe.

vjencanje

Dakle, pozivnica jasno aludira, jer koga briga za suptilnost, da će se svadba održati tu i tu i da gosti imaju u vidu da će biti i krštenje djeteta - duplo golo kad su gosti u pitanju. Ako se na svadbe nosi 50 eura u ovom slučaju znači dupla cifra, kao i da se kuma spremi da odriješi kesu, što znači da kum mora da je pobijedi u ovoj igri. Neka igre sa novčanicama počnu.

euri

Postoje dva načina da razmišljate kad su ovakve situacije u pitanju - odriješite kesu i revanširate se svojom svadbom ili pritisnete ignore dugme jer možda nećete praviti svadbu, možda ne želite feštu sa 400 ljudi i naprosto ne želite da nekom date bespovratni kredit. Pozajmica je jedno, ali svadba podrazumeva da otvorite novčanik i da pitate - koliko ti treba?

Moja odluka je IGNOR jer navodno nisam u Srbiji.

vjencanje-brak-krunisanje

Jedan od naših čitatelja na tekstu na portalu "Žena.blic" pričala je o mladi koja je tražila 1.500 dolara od zvanica kao uslov dolaska na svadbu, opisao je problem koji muči većinu gostiju koji odlaze na venčanja koja su nakrcana u ovom mjesecu.

"Ovo nije ništa novo! Prije par godina bliski rođak prilikom zvanja na svadbu je pitao koliko ću da mu dam da bi oni mogli da izračunaju i upozorio me da ne nosim poklone, već sve što namjeravam da dam u kešu! Dobili su pet puta manje nego što bi inače dobili!

svadba

Pošto je kod nas običaj da se mimo kesa mladoj poklanja i zlato, nije mi padalo na pamet da novac koje bi dao za nakit ubacujem u kovertu! Dobili su samo ono što bi im svakako dao u kovertu! Napravili su 5 puta raskošniju i skuplju svadbu od moje, a duplo su siromašniji od mene! Nisam ni pitao kako su svadbu uopšte otplatili, njihova stvar! Kad sam se ja ženio ispružio sam se koliko sam dug!

vjencanjeee

Sve troškove svadbe sam mogao odmah da platim da mi niko ne bi davao novac! I opet sam bio dobar, kad sračunaš troškove i ono što je preko toga ostalo, duplo su mi više dali! Još zlato koje su poklanjali mladoj uopšte nisam ni računao! Kompleksi povezani sa alavošću samo mogu da ti štete!

Praviš svadbu od 30.000€, a nemaš ni 500€ u džepu i želiš da ti to neko drugi isplati, da se priča kako si ti napravio svadbu za pamćenje i još da budeš dobar! Ako ne možeš sam da isplatiš to što namjeravaš da praviš nemoj ni praviti ili pravi kad sabereš novac za to, ili se u slučaju mlade. ako patiš za tim, udaš za nekoga ko može da ti plati to tvoje vjenčanje iz snova!"

(Novi.ba/Žena.blic.rs)

ZBOG JEDNOG PITANJA MILENA JE NOVINARKU GAĐALA TABLETAMA: " To me umalo koštalo uloge u čuvenom filmu"

Ne propustite