Gdje to živimo: Kada čujete policajac govori momku u Banjaluci NEĆE VAM BITI DOBRO! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina
Gdje to živimo: Kada čujete policajac govori momku u Banjaluci NEĆE VAM BITI DOBRO! (VIDEO)
.

To da bahatost državnih službenika u našoj zemlji često prelazi njihove ovlasti i nije neko iznenađenje, ali iznova se pojavi video koji nam pokaže kao uvijek može još i gore.

pravda

Naime, na grupi 'Pravda za Davida' podijeljen je video sa profila 'РеCтарт Српска - ReStart Srpska', a u kojem policajac pominje Crkvenu, kanalizaciju u kojoj je David pronađen.

pravda-trg

Policija momku prijeti da će "upasti" u Crkvenu, kanalizaciju u kojoj je David pronađen“, piše u opisu objave.

objaca

Sinoć je pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon što je napisao novčanu kaznu, momku doslovno rekao: "Još jedanput se primakni autu, kad te zaždijem iza ušiju, ima da upadneš u onu Crkvenu! Je l' ti jasno?!"

Sve se dešavalo ispred tržnice u Banjaluci“, navodi se u opisu videa.

Pogledajte:

ŠTA JE KOJOVIĆ URADIO SA DONJIM VEŠOM DAVIDA DRAGIČEVIĆA: Slobodan Vasković se oglasio na blogu i BANJALUKU DIGAO NA NOGE!

Grupa 'Pravda za Davida' svakim danom broji sve više članova. Sve je više onih koji pružaju podršku Davoru Dragičeviću u borbu za istinu i pravdu u slučaju njegovog sina.

davor-nsl

pravda-za-davida-bn-810x540

Večeras se na grupi odglasio i Nikola koji je napisao kako je cijelu slučaj utjecao na njega.

david-6

davor

davor

Ima već 200 dana kako ljude dijelim na LJUDE i NELJUDE...nista pol, boja kože, nacionalnost, stranačka ili klupska opredijeljenost...ili imaš srce ili nemaš ni mozga ni srca...PRAVDA!!!“, poručio je Nikola.

pravda

pravdadada

OD SLJEDEĆE SEDMICE VIŠE NEMA GRUPE "PRAVDA ZA DAVIDA", DAVOR SE OGLASIO: "Lukač je došao na 50 metara od nas, a onda ovo uradio"

 

Ne propustite