EVO ŠTA JE DAVOR DRAGIČEVIĆ URADIO SA SLIKOM SVOG SINA: Kad se sreo sa Vrećom oči u oči SVIMA JE PROMAKNULO OVO! (VIDEO)

Aktuelno
EVO ŠTA JE DAVOR DRAGIČEVIĆ URADIO SA SLIKOM SVOG SINA: Kad se sreo sa Vrećom oči u oči SVIMA JE PROMAKNULO OVO! (VIDEO)
.

Nakon jučerašnjeg sastanka advokatskog tima porodice Dragičević i glavnog tužioca banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Želimira Lepira došlo je do suočavanja oči u oči Davora Dragičevića i Lepira, koji je na protestima “Pravda za Davida” označen kao jedan od saučesnika u ubistvu Davida Dragičevića.

DODIK ME UDARIO, HAPŠEN SAM I NE ZNAM ZAŠTO: Stanivuković se odriče naknade: “Dio novca dajem Fondaciji “PRAVDA ZA DAVIDA”​

pravda-za-davida-bn-810x540

Bilo je vrlo napeto tokom obraćanja advoktaskog tima ispred Tužilaštva, jer su završetak sastanka čekali Davor Dragičević i članovi grupe “Pravda za Davida”, koji su držali fotografije stradalog mladića.

pravda

davor

Na kraju su se Lepir i Dragičević našli jedan naspram drugog, a Davor se obraćao Vreći, držeći fotorgafiju sina i uz podignutu pesnicu, a na kraju je istu fotografiju zgužvao i stavio u usta. Tužilac je za to vrijeme stajao mirno i nije ništa govorio, prenosi portak "Srpskainfo".

Inače, advokat Ante Nobilo je rekao da su zadovoljni načinom na koji ide istraga o ubistvu Davida Dragičevića.

"Od zadnjeg sastanka primjetan je značajan napredak. Istražuju se svi pravci i za sada se ne mogu iznositi detalji", rekao je Nobilo.

davor

Duško Tomić je rekao da imaju određen napredak, ali da ne mogu govoriti više.

Advokatica iz Srbije Zora Dubočanin Nikodinović  je rekla je da su na dobrom putu i da očekuju da će se rasvijetliti ubistvo, te da će slučaj dobiti sudski epilog.

a

"Tužilac Dalibor Vrećo je pokazao da i on želi da se riješi ovaj slučaj", rekla je advokatica.

lepir-dragicevic-1

JOŠ DANAS I SUTRA SUNČANO, A ONDA SE SPREMITE: Evo kakvo nas vrijeme očekuje početkom sljedeće sedmice

 

Ne propustite