MELANIJU PITALI DA LI VOLI SVOG MUŽA: Prvo je šutjela, a onda je PROGOVORILA "Evo kako izgleda naš odnos"

Kiosk
MELANIJU PITALI DA LI VOLI SVOG MUŽA: Prvo je šutjela, a onda je PROGOVORILA "Evo kako izgleda naš odnos"
.

Prva dama SAD-a Melania Trump u ekskluzivnom intervjuu za ABC News, koji će biti emitiran u petak u 22 sata, napokon je progovorila o aferama svoga muža, američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Istaknula je da nema vremena za medijske špekulacije i glasine.

melania1

"Ja sam majka i prva dama i imam puno važnijih stvari koje moram napraviti i o kojima moram razmišljati, rekla je Melania, a isječci intervjua već su prikazani u emisiji 'Dobro jutro Amerika'. Bio je to odgovor na pitanje jesu li navodne ljubavne afere njezina supruga ostavile traga na njihov brak.

melania4

"Ne brinem se oko toga niti previše razmišljam o tome", dodala je.

Melania Trump vrlo je privatna osoba i dosad je odbijala javno komentirati opetovane navode o preljubničkim aferama Donalda Trumpa, koje je on odbacio. Intervju je dala ABC-ju tokom njezina službenog posjeta Africi, prvog samostalnog putovanja izvan zemlje u ulozi prve dame.

melania6

Trumpova nevjera došla je u žižu interesa nakon što je početkom godine porno glumica Stormy Daniels ustvrdila kako je prije više od 10 godina imala aferu s Trumpom. Šokantne i bizarne detalje iznijela je u svojoj knjizi 'Potpuno razotkrivanje'. U knjizi je tako detaljno opisala kako izgleda Trumpovo spolovilo, kako tačno izgleda njegovo nago tijelo, kako vodi ljubav i što ga zanima, odnosno kakvi su mu interesi.

melania1
 
Na upit jesu li je povrijedile optužbe o suprugu, Melania Trump je nakon kratke pauze rekla:

"Naravno, nije uvijek ugodno, ali ja znam što je ispravno, a što nije. Ja znam što je istina, a što nije."

melania6

Na upit ABC Newsa smatra li da ona i Donald imaju dobar brak i voli li svoga moža, prva dama je odgovorila:

"Da, mi smo dobro. To su medijske špekulacije, to su tračevi. Ne govore uvijek istinu", dodala je.

melania15

"Ja sam vrlo snažna, znam koji su moji prioriteti", dodala je kasnije.

Trumpov bivši osobni asistent Michael Cohen navodno je platio 130.000 dolara Stormy Daniels uoči izbora 2016. kako bi šutjela o aferi. Pod prisegom je ranije priznao da je kupio šutnju dviju žena, Stormy i bivše ljubavnice Karen McDougal, "na zahtjev kandidata" Trumpa kako mu ne bi "nanio štetu" prije predsjedničkih izbora.

melania5

Trump ga je tada optužio za laž, a Bijela kuća je istaknula da predsjednik "nimalo nije zabrinut" .

POJAVILA SE U BIJELOJ MAJICI, ALI ISPOD NJE NIJE NOSILA GRUDNJAK: Ova slika je tek početak, kad vidite broj 7 oblit će vas znoj! (FOTO)

 

Ne propustite